Gå till innehåll

anda

Medlemmar
  • Inlägg

    11
  • Blev medlem

Utmärkelser för anda

Lärling

Lärling (3/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Förstår inte..... Har gjort en film i moviemaker och oavsett hur jag spara den på min dator så blir kvaliten bara skit! Den går nästan bara spara i wmv-format förutom en variant som blir en avi-fil! Oavsett hur jag gör så blir bilden ruskigt kornig och släpig...... Snälla någon....vad ska jag göra?????
  2. anda

    Rita egen animerad gubbe?

    ska testa det......tack Är det flash (adobe) eller..... Anda
  3. Hej! Undrar om någon vet hur man animerar en egenritad gubbe i redigeringsprogramet Adobe Premier 6.5 Vill göra en film där en liten ful gubbe som jag ritat skall komma in i rutans ena hörn för att ge olika kommentarer om händelseförloppet i filmen! Känner mig helt Lost och undrar om någon kan hjälpa mig lösa detta? Mvh Anders!
  4. Hjälp någon??? Håller på med en Bröloppsfilm som är hela två timmar lång.... Problemet är nu bara att jag vill göra filen mindre så den passar en dvd-skiva. Tycker jag har provat det mesta med olika inställningar men hur jag än gör blir det massor med "släpningar" i bilden!!! Hjälp någon snälla...för jag fattar inte ett skit längre!! Anda
  5. anda

    Problem i premiere 6.5

    Tja Rogge!! Har nu defraggat alla hårddiskar och exporterat den igen.....och nu fungerar det! Tack snälla för att du orkar engagera dig i amatörer som mig!!!!
  6. anda

    Problem i premiere 6.5

    Det är skakigt hela tiden, överallt! Det är så fort någon eller något rör sig som det blir skakigt! Det är renderat på samma sätt som tidigare då när det ändå blev bra! Det ända som är skillnaden på det som blev bra var att delen jag plockade ut ur projektet bara var 1.5 minut! SUPERSKUMT
  7. anda

    Problem i premiere 6.5

    testade att göra som du sa! Tog en bit ( 1min ) av projektet och gjorde om det 1st gång med upper field first och 1st gång med lower field....... Brände sedan ut det och båda två var klockrent bra! När jag sedan gjorde hela filmen igen så blev det återigen skakigt! Fattar verkligen inte vad som händer!!! KONSTIGT ATT DET FUNKADE MED DE KORTA SEKVENSERNA?
  8. anda

    Problem i premiere 6.5

    ska prova det!!!! stämmer det kommer jag vara evigt tacksam!!!!
  9. Har problem!!!! Har två filmer jag gjort i premiere! När jag exporterat timelinern och gjort dem till avi-filer så blir det olika kvalité när man sedan bränner dempå dvd-skiva. Detta trots att jag har samma inställningar vad gäller audio-video osv! Den ena filmen blir bra och den andra blir helt "skakig" när kameran tex rör sig i sidled! FATTAR INGENTING! Snälla kan någon hjälpa mig och förklara vilka inställningar som är bäst vid exportering av tidslinjen! Blir bara sååååå ledsen! Tompa
  10. Använder mig av premiere 6.5 och kan inte få till ett bra format innan dvd-bränning???? Finns det någon som kan förklara hur man exporterar Timelinern till ett bra dvd-format?????
  11. Har haft premiere 6.5 i snart ett halvår..... Men varje gång jag skall exportera ett projekt ifrån timelinern till avi för att sedan bränna ut på dvd skiva så blir bilden antingen alldeles för skarp i konturerna eller så uppstrår kraftiga släpningar när kameran förflyttas...... Har snart fått nog!!!!!!! Många onödiga timmar har gått.....och ett antal skivor blivit kraschade! Vad gör jag? Skulle någon kunna förklara vad jag skall exportera till för att få ett bra format till bränningen???? Bränner i Pinacle, om det är till någon hjälp! Vore evigt tacksam för svar!!!!
×
×
  • Skapa nytt...