Jump to content

Linus And The Frame

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

Community Reputation

10 Good
  1. Jag är mitt upp i att starta och släppa pilotavsnitten till min nya podcast om att skapa och jobba med film i Sverige. Allt från storbudgetfilmer till mindre independent filmer. Med den premissen, vad skulle du vilja höra i en sådan podcast? Vilka yrken skulle du vilja veta mer av eller någon person som du skulle vilja höra i den podcasten? ????????????????
  2. Fick du något svar från SVT @ghijohansson? :D
  3. Går det att fråga Scandinavian Photo direkt, alltså kundservice? Dom kanske har alternativ om det du tänkte först inte funkar?
  4. Tror lite som det sagts här redan, du måste i regel försöka få din idé att bli såld snarare än snodd.. Och det är inget fel heller att vilja tjäna pengar på sina filmer, bara för att det är vår passion att göra film betyder det inte att vi inte behöver äta eller betala räkningar! ??
  5. Tror också på att ha manuset som arbetsprov. Alt försöka få ihop ett team som vill göra din film. Finns gott om bidrag för mindre till större produktioner att söka på nätet och forum som denna att söka filmarbetare till ditt projekt! ???? Vet också att manusutbildningar i Sverige är i regel väldigt bra och kan ge jobb till 95% inom 6 månader (Manusförfattarutbildningen Yrgo i Göteborg). Säger som den kända entreprenören och poddaren Alexander Pärleros, "För att få något du aldrig har haft, måste du göra något du aldrig har gjort"! Läs/lyssna även på Alex Ferrari "Rise of the Filmtrepreneur"
×
×
  • Create New...