Jump to content

Kamerarigg Sony A7s + Atomos Shogun


Gurre98

Recommended Posts

Hej, allesammans!

 

Jag funderar på att köpa lite tillbehör till min kamera-setup, men är förvirrad kring vad som skulle funka bäst. Jag har kollat runt en hel del på bl.a Scandinavian Photo, men har problem att hitta bra specifikationer gällande kompatibilitet osv. Nu är ju såna här grejer väldigt dyra och jag vill vara 100% säker på att det funkar innan jag köper.

 

Jag filmar för närvarande med en Sony A7s och en Atomos Shogun Inferno. Jag siktar på att köpa ett Benro-stativ KH26NL. Känner ni till någon bra cage till min kamera som passar med en QR11-kameraplatta? Och vad är för typ av arm passar bäst till min externa inspelare? De flesta fästen jag hittar verkar bara klara av mindre varianter som Ninja Inferno. Funkar armar eller dessa typer av fästen med vilken cage som helst?

 

Jag vet att det kanske låter som en dum fråga, men jag känner mig verkligen fast i träsket här! Jag uppskattar hjälpen jag kan få. Tack på förhand!

Link to comment
Share on other sites

Ett alternativ är kanske att du kollar vad uthyrningsfirmorna erbjuder. Hyr en kort tid. Blir du nöjd så köper du samma paket. Blir du missnöjd så låter du bli.

 

Nej, jag vet inte vilka som hyr ut det du funderar över.

 

Ett annat alternativ är att du kontaktar närmaste filmskaparförening, exempelvis föreningsdriven lokal-TV-station. Kan finnas någon som har sådan utrustning som du funderar på, så att du kan koppla ihop och se om prylarna fungerar ihop med det du redan har.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...