Jump to content

david89

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

Community Reputation

10 Good
  1. Kan det vara något problem med minneskortet (om du använder samma kort)?
  2. Jag antog att det var mobilladdningen som var triggern, men jag tycker ändå att den är lite... liten. Jag förstår att det är det som är själva syftet med filmen, lite butterfly effect, men det är nästan lite för otydligt. Det första vi ser i filmen är att pappan stänger av alarmet och lägger sedan mobilen på bordet igen. Precis som den dagen då han laddar den. Han tar sedan en dusch och först därefter tar han sin mobil och lägger den i väskan. Det andra jag reagerade på är varför dottern inte säger något när pappan glömmer att lämna henne. Hade hon redan fått astma-attacken? Borde inte p
  3. Jag förstod inte riktigt vad det var som bröt rutinen. Pappan hade ju hämtat och lämnat dottern tusen gånger tidigare, det fick åtminstone jag intrycket av? Jag såg i kommentarerna att ni hade ljudproblem i slutet av filmen, men brusnivåerna varierade hela tiden. Jobba mer med ljudövergångarna så kan det nog bli finfina resultat senare :)
  4. Jag funderar själv på att köpa denna, men måste verkligen fråga.. Den andra bilden, den på fyren eller vad det nu är, är den verkligen filmad sådär överexponerad och sedan tillfixad med hjälp av råfilen? I sådant fall finns det verkligen potential trots det låga priset!
×
×
  • Create New...