Jump to content

Bauget

Members
 • Posts

  12
 • Joined

Bauget's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Tack så mycket för ditt svar! Jag tror att jag kör på både ram och diskbyte så klarar den nog några år till!
 2. Jag har en Imac 21" från 2010. Den börjar nu att bli ganska seg men jag har inte råd att köpa en ny för tillfället. Jag har tänkt att uppgradera mitt 2gb ram till ett 8gb vad tror ni? Vet ni något om att byta ut sin hdd disk mot en ssd och ominstalera operativsystemet på den, går det? Tack på förhand för era svar!!
 3. Tack så mycket för ditt svar!
 4. Tack för ditt svar! Det jag undrar är om det är en bra kamera att gå över till eller om jag är fel ute. Finns det något annat som är bättre i samma prisklass eller är blackmagic cinema och/eller pocket bästa videokamerorna med utbar optik på marknaden? Och ska man använda foto eller video optik? Spelar det någon stor roll?
 5. Tjena, jag filmar skidåkning med min canon 550d. Efter 3,5 års filmning hade jag tänkt att gradera upp mig kameramässigt. Jag har kollat på en blackmagic och tycker att den verkar högintressant men jag behöver inte ha tillgång till filmning i RAW format. Filmar den även i 1080 och hur är kvalitén? Borde jag köra på pocket eller cinema versionen eller finns det någon annan kamera jag borde kolla på (inte en ny systemkamera!!)? Ska jag köra på mitt gamla sigma 17-70 och canon 50mm eller ska jag köpa nya samyang film objektiv? Tack på förhand!
 6. Tack för svaren! Jag filmar mestadels parkskidåkning. Jag har tänkt byta upp mig till video eftersom att det blir svårt med focuseringen när man åker skidor.. Var inne och frågade på Scandinavianphoto och där rekommenderade dom xa20 för mig. Mitt problem är väll bara att den har pekskärm vilket man inte vill ha i -20 grader. Har kollat på blandannat Sonys vg30, canons xf100 och Panasonic AG-AC90EJ. Nån som vet vad som gäller? Tacksam för svar!
 7. Filmar extremsport på hyfsad nivå, hade en 550d som blev stulen. Funderar över om man ska köpa en ny systemkamera eller gå över till videokamera. Har filmat med glidecam 2000 pro och stativ med min 550d och varit nöjd. Det jag undrar är om tex: xa20 har samma bild Kvalitet som jag fått med min 550d? Finns det nån annan kamera i den prisklassen (ca:13000) som ni kan rekommendera? Tacksam för alla svar!
 8. Filmar extremsport på hyfsad nivå, hade en 550d som blev stulen och funderar över om man ska köpa en ny systemksmera eller gå över till videokamera. Har filmat med glidecam 2000 pro och stativ med min 550d och varit nöjd. Det jag undrar är om xa20 har samma bild Kvalitet som jag fått med min 550d? Tacksam för alla svar!
 9. Filmar extremsport på hyfsad nivå, hade en 550d som blev stulen och funderar över om man ska köpa en ny systemksmera eller gå över till videokamera. Har filmat med glidecam 2000 pro och stativ med min 550d och varit nöjd. Det jag undrar är om xa20 har samma bild Kvalitet som jag fått med min 550d? Tacksam för alla svar!
 10. Filmar extremsport på hyfsad nivå, hade en 550d som blev stulen och funderar över om man ska köpa en ny systemksmera eller gå över till videokamera. Har filmat med glidecam 2000 pro och stativ med min 550d och varit nöjd. Det jag undrar är om xa20 har samma bild Kvalitet som jag fått med min 550d? Tacksam för alla svar!
 11. Filmar extremsport på hyfsad nivå, hade en 550d som blev stulen och funderar över om man ska köpa en ny systemksmera eller gå över till videokamera. Har filmat med glidecam 2000 pro och stativ med min 550d och varit nöjd. Det jsg undrar är om xa20 har samma bild Tacksam för alla svar!
 12. Hej jag undrar om det finns någon videokamera som man kan jämföra med canon 550d. Till exempel Canon XA20? Tack på förhand för svar!
×
×
 • Create New...