Jump to content

johanberglund

Members
 • Posts

  7
 • Joined

Everything posted by johanberglund

 1. Tack för svaren allihopa! Jag menade självklart brett dynamiskt omfång när jag använde ordet "bred". Jag filmar med en Nikon D7000 idag (är stillbildsfotograf i grunden) och allt är väl egentligen bättre än den på just den punkten. En GH3 räcker absolut för att täcka mina behov, men de verkar lite svåra att få tag på nu. Det är väl begagnat som gäller då, eller så har jag kanske letat dåligt bara. Peaking vore väldigt skönt att ha och G6an har jag sett för bra priser, så jag kanske ska kolla lite närmare på den också nu när ni uppmärksammade den.
 2. Hej! Jag är i behov av en ny kamera och har kollat lite på Panasonic Lumix DMC-G7 som verkar väldigt bra för sin prisklass. Mina krav är att kameran ska kunna filma i 1080p med 60fps, vilket G7an klarar. Är det någon som har en G7a och kan berätta lite om denna? Jag är osäker på om jag ska köpa den eller om jag helt enkelt ska slå på stort och köpa en GH4 direkt. Något som lockar mycket med GH4an är dess breda dynamiska räckvidd, hur är det med det på G7an? All information om G7an är välkommet! Ursäkta slarvigt skrivet inlägg, sitter på jobbet och tabbar upp och ner! :e
 3. Otroligt bra och välgjord dokumentär som fick mig att ännu en gång tröttna på mitt tråkiga Svenssonliv!
 4. Vi söker nu en manusförfattare till en kortfilm som ska spelas in i slutet på våren/början på sommaren 2014. Det är en splatterfilm med inslag från det ljuva 80-talets B-actionfilmer och har du längtat efter att få skriva billiga one-liners på svenska så är det här rätt tillfälle! Produktionen har en budget på 0 kronor och därför så kan vi inte betala någon lön. Filmen planeras dock att skickas till flera filmfestivaler och vid framgångar där så kan vi eventuellt betala en symbolisk summa till alla inblandade. Vi har en synopsis skriven och har en ungefärlig bild på vad vi vill ha för film, men som manusförfattare så får du väldigt fria händer. Är du intresserad så skicka ett PM till mig här, så kan vi prata vidare.
 5. Jag tar gärna emot manusen också! johan@berglundfoto.se
 6. Jag håller med föregående talare, lite utdraget i början kanske, men annars riktigt bra. Gillar verkligen kameraarbetet!
 7. Varje dag är jag ute och promenerar och allt för ofta så fastnar blicken på telefonen där jag har fullt upp med att bläddra bland de senaste låtarna på Spotify eller kolla på Facebook. Look Around You är inspelad under en av mina kvällspromenader. Det är ingen enastående film, men den är en påminnelse till mig själv att lägga undan telefonen för att inte missa allt det vackra runt om. http://www.berglundfoto.se/img/video/lookaround.png Länk till filmen: Look Around You
×
×
 • Create New...