Jump to content

hadiraja

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. https://www.youtube.com/watch?v=C757zYuR878
 2. https://www.youtube.com/watch?v=uYbwnp7kcSs
 3. Musikvideo i färgglatt och psykadelisk 70-tals anda. https://www.facebook.com/BonfireProductionsBP?fref=ts&ref=br_tf https://www.youtube.com/user/BonfireProductionsBP/videos https://www.youtube.com/watch?v=uYbwnp7kcSs
 4. Hallsberg 1 juni - YouTube Bonfireproductions släpper nu sin nya film. Hallsberg är en stad mellan Göteborg och Stockholm. Här passerar det mycket tåg, men människorna i Hallsberg är dem samma. Två killar bor tillsammans under samma tak.
 5. förhppningsvis tar göteborgs filmfestival emot den i jan/feb. vi får se.
 6. najs. då har vi väl lyckats hyffsat. det var första projektet och vi hade inget manus att utgå ifrån. nu, andra filmen hade vi manus. mycket enklare att berätta då. dock blev det nog ganska snabbt klippt och mycket som händer ändå. Men mycket har vi lärt oss. 3:e filmen blir en kortfilm(3-5 min) med mindre historia och bättre producerat med manus och storyboard. (känns som att det har börjat skrivas mer kritik på forumet ändå va, eller?)
 7. mycket bra adoption från datorspel till film. dock tycker jag inte man ska överanvända animeringar, ta till exempel helikoptern. hur hittar jag resen av filmerna du gjort då?
 8. du har ju helt missuppfattat min poäng. jag syftade inte enbart till att jag skulle få kritik. det var inte av egoistiska skäl jag skrev det inlägget. märkte bara en tendens att i princip ingen skrev kommenterar om andras filmer (bortsett från brutalfilmz), jag ville uppmana till det. men det är meningslöst att försöka debbatera om motdebattören missuppfattat poängen. i tidigare inlägg kommenterades att man kommenterar om man har något att kommentera, och då insåg jag att jag faktiskt själv inte har något att kommentera som konstruktiv kritik.
 9. av mina sju inlägg ja, detta blir det 8:e. tror det är tre posts som handlar om mina egna produktioner. vilket två av dem är en förklarande text till filmen jag länkat. vill inte du ha kritik då när du lägger upp en film? innan du hinner påpeka det å kan jag säga det att jag själv inte är duktig på att ge kritik hr på forumet. min poäng var en annan; en uppmaning till oss alla att ge konstruktiv kritik.
 10. Hej! jag är hyffsat ny här och har lagt upp två filmer på forumsida "kolla min film!" och jag måste få säga att det är otroligt ovanligt med just konstruktiv kritik. och jag skulle vilja uppmana till att faktisk ge kritik. för poängen med detta forumet måste väl vara att hjälpa varann och ge tips till förbättring (för att enbart nämna "kolla min film"). i de andra forumämnen förs diskussioner om utrustning, marknadsföring, effekter där vi filmskapare hjälper varandra med vad vi har för erfaranheter. jag tycker verkligen voodo är ett bra forum, men det kan bli bättre. kan vi inte enas o
 11. här har ni länken till vår youtube-sida BonfireProductionsBP - YouTube och här kommer episod 1 av vår serie JACK!!! nytt avsnitt väntas kommer snart Jack S01E01 - The Pilot - YouTube
 12. jag tror; skräckfilmer är läskigare om dem utspelar sej när det är mörkt.
 13. posta gärna en länk för oss som inte har facebook-skiten (storebror ser dej)
×
×
 • Create New...