Jump to content

Elin1

Members
 • Posts

  16
 • Joined

Everything posted by Elin1

 1. Elin1

  Afficher

  vi har inspelning ikväll!! beslutsångest?? vad ska vi göra?
 2. Elin1

  Afficher

  i en annan tråd här skrev en att den haft samtal med jurister och att affischer är okej i dokumentärfilm. borde inte detsamma gälla spelfilm? Vad skulle kunna hända om vi har med det? Det krävs väl att någon som jobbar med artisterna som är på våra affischer ser filmen och tycker att det används i fel syfte? Scenen vi ska spela in är en lesbisk fest, så syftet med affischerna är att förstärka styrkan i kvinnor.
 3. tycker verkligen du borde fundera över vad filmens syfte är.. var otroligt psykiskt jobbigt att se på
 4. såg inte hela men känns konstigt att beskriva det som en skruvad gayfilm när det verkar handla om en man som våldtagit en 9åring? väldigt obehaglig
 5. Elin1

  Afficher

  hey, jag regisserar en kortfilm som kommer att visas på en filmfestival. Vi ska spela in en scen där vi tänkt ha massa afficher i bakgrunden. T.ex beyoncé och andra grymma artister. Kan detta bryta mot någon uppehovsrätt och göra att en inte kan visa filmen? Isf känns det väldigt ovärt att ha med afficherna
 6. Elin1

  läsa bok i film

  Jag håller på att göra en film som ska visas på en filmfestival. Är det ok att ha en scen där någon läser en bok och att en ser författare och titeln på boken? Eller kan det bryta mot uppehovsrätt?
 7. Elin1

  Mts o CPI

  Hej filmar med Canon XA20 och får formatet MTS på videofilerna + lika många filer som slutar på CPI som jag inte vet funktionen av. Är Mts ett bra format samt behöver en spara CPI-filerna?
 8. Elin1

  Format

  Hej har filmat med canon XA20 och får formatet MTS som går att öppna med redigeringsprogram. När jag spelar in finns alltid lika många filer som slutar på CPI. Har CPI filerna någon funktion?
 9. vad för typ av färg ska man använda?
 10. Jag skulle vilja ha med en nyhetsuppläsare i min film, det räcker med själva ljudet. Nyheten är en påhittad nyhet som min film handlar om. Hur kan man göra så att det låter trovärdigt? Dom på nyheterna har ju ett speciellt sätt att prata på. Nån som gjort något liknande? Jag är amatör men har tillgång till Premiär. Vet inte om detta är något som går att göra i redigeringsprogram eller om en ska satsa på att få det bra på inspelningen.
 11. wow tack för tips! dom biderna malsum la upp såg riktigt nice ut så ska också köra på det!
 12. Skulle behöva göra en gravsten till en filminspelning. Någon som gjort det tidigare? Vad använde ni för material? Vill att det ska se trovärdigt ut!
 13. passa på att joina vår filmgrupp allihop!
 14. Vi kommer ses nästa vecka och snacka om en ny produktion. Skicka PM till mig om ni är intresserade av att vara med.
 15. Grymt, tycker vi ses nån dag snart och snackar ihop oss!
 16. Jag är intresserad! Bor i Malmö.
×
×
 • Create New...