Gå till innehåll

Crusty

Medlemmar
  • Inlägg

    8
  • Blev medlem

Allt postat av Crusty

  1. Crusty

    Vad ska jag bli?

    Åhh, precis ett sånt dära svar som göra att jag måste slita mera hår.. Men tack ändå :)
  2. Ok, drömmen vore ju att få skapa musikvideos. Vad fasen blir man då? Vad ska jag söka till? Är inte så mycket för att göra långfilmer, utan mer korta saker. Typ reklam, jingles osv. Musikvideos är drömmen eftersom jag älskar musik och har ett sinne för att kombinera rörlig bild och musik. Har blivit tipsad om "rörlig design" på Forsbergs. Har även blivit antagen på Cross media producer på Medieskolan, men den ligger vilande. Jag måste bara välja rätt, har inte råd att slösa 2 år i fel riktning, så sitter mest och sliter mitt hår i frustration. Nå tips!?
  3. Funderar på att plugga nästa år. Som jag fattat är medieskolan mer inriktad på tv och reklam medans sfi är film. någon som gått på någon skola (eller går) som kan säga vad dom tycker. Söker cross media på medieskolan.
  4. Crusty

    Fisheye

    köpte min på http://www.cyberphoto.se/ funkar fint!
  5. Crusty

    Vidvinkellins?

    köpte min på http://www.cyberphoto.se/ funkar fint
  6. taktmanus är helt rätt, så jobbar jag också. Om du inte sett så många rapvideos så kan du ju ta och syna några. sen så är det ju bara att rulla fram era lowriders, ta på erat bling bling och plocka upp en massa bitches! AIGHT!.. =)
  7. Crusty

    Vapen

    barnens hus har en del plastvapen som ser verkliga ut, dvs dom är i naturliga färger. Sen kostar dom inte mycket.
  8. intrycket jag har fått av det är att det är snabbt och enkelt. men att det inte blir några direkt snygga effekter. mest för den som skapar riktiga b-filmer (som jag då). Sen att man kan tanka nya effekter från deras sida är väl inte så dåligt?
×
×
  • Skapa nytt...