Gå till innehåll

naken

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev medlem

Utmärkelser för naken

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. [citat=wiberg]en firewiresladd kan vara på sin platts =) sen e de bara o dra in skiten med valfritt redigeringsprogram. om inte det så funkar moviemaker skitbra. finns även "windv", litet o bra program som funkar skitbra båda vägarna (in-ut).[/citat] Tackar ödmjukast för hjälpen :) *inhandlar FW-sladd*
  2. naken

    FireWire problem

    [citat=Emil_sc]nu får jag upp en "hittad ny maskinvara" rutan när jag ansluter den, Men jag har ju ingen drivare?[/citat] Jag hade liknande problem först, men prova att sätta i Cdn du fick med Kameran i cd-romen och be den "leta" efter driver där. Det funkade för mig ;)
  3. Som synes på frågan är jag helt ny inom detta området och har fått lite hjälp här på forumet innan, och hoppas på det igen. Jag har försökt lägga över min film på datorn och det vill sig inte riktigt. Jag har provat googla och läsa lite andra forum och kommit fram till följande som jag gärna vill ha bekräftat eller förnekat. 1. Jag kan INTE lägga över mina filmer jag tagit via USB 2.0, utan måste använda mig av Firewire ? 2. USB 2.0 kan jag endast använda mig av ifall jag ska lägga in stillbilder ? Jag har endast USB 2.0 kabel och ingen Firewire, dock har jag Firewire uttag på min dator så jag undrar om jag nu måste köpa en firewire kabel ? Kan ju också nämna att jag har en Panasonic NV-GS11 om det hjälper :)
  4. [citat=barnholdt]En trevlig funktion som denna kameran tyvärr saknar är DV in. Jag förstår att du vill eller behöver pressa priset men jag skulle råda dig att köpa en kamera som har både DV in/out. Med DV in har du möjlighet att spara tbx allt till band igen efter du redigerat. Känner du inget behov av att spara det så ignorera min post.. hehe.. :-)[/citat] Det jag planerat göra är ,filma, lägga över det på datorn, skapa kapitel och göra bakgrunder i menyn samt bränna ut på dvd. Jag har också läst att många vill ha denn funktionen, varför ? (Alltså jag vet inte vad man ska ha den för :), berätta gärna)
  5. Låter jätte bra , får verkligen tacka för dina svar och din hjälp :) MvH Jesper
  6. [citat=korvdotcom]En helt okej kamera för amatörfilmning. Har själv en NV-GS22 som det inte är någon större skillnad på förutom att den är just lite mindre (vilket kan vara jobbigt ibland). Dom är inte så där jätte bra i mörker måste jag säga, men GS11an har inbyggd lampa vilket GS22an inte har, så det är ju en fördel. GS11an är faktiskt bättre än GS22an i mörker trots att 22 är 2000 spänn dyrare. Men GS11an är helt klart en prisvärd kamera om du frågar mig. Tror inte du kan hitta en speciellt mycket bättre kamera för pengarna. Kolla in http://www.cyberphoto.se[/citat] Det låter ju bra :), om det inte är någon annan som kommer med ett annat varnande inlägg så är det denna videkamera som inhandlas =) BTW: Hur dålig är inspelningen vid dåligt ljus ?, är den totalt värdelös eller är den sebar så att säga ? ?
  7. Hejsan, ska börja med att förklara at jag är helt ny på detta området. Har endast hållit mig inom datorvärlden och överklockningar av datorer tidigare :) Har kollat på denna här kameran http://www.panasonic.se/servlet/PB/menu/1057215_l15/ och undrar nu om detta är ett dåligt köp ?, den kommer kosta ca 3500sek. Jag skall använda kameran till att spela in mina barn och liknande, kanske lite "lek" med. Nu är det såhär att jag är student (ung pappa) och min ekonomi är absolut inte den bästa, därför siktar jag på något för 3-5000sek. Jag vet man får vad man betalar för och tror inte detta är den bästa på marknaden. Det jag undrar är om den kommer uppfylla sin funktion bra ? Har hört och läst att den ska vara sämre att spela in med vid dåligt ljus, och att nattinspelningen inte heller är bra, stämmer detta ? (folk är ju olika känsliga, finns de personer som anser att en dvd-film som kört en shrink på 65% är dålig, medan jag anser det är en helt OK kopia) Är det någon som testat filma med den, har egna erfarenheter som kan dela med sig, eller varför inte, egna rekomendationer på en videokamera skulle det verkligen uppskattas. Varna mig gärna om jag är påväg att göra världens sämsta köp! Antagligen sitter dom flesta av er med väldigt fina kameror ... but... "please, you are my only hope" Kan hjälpa er om det skulle vara datorproblem eller vid frågor vilken hårdvara som är dagsaktuell ;)
×
×
  • Skapa nytt...