Gå till innehåll

The Champ

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev medlem

Utmärkelser för The Champ

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Laddae ner detta progam och då funkar det skitbra ...Tack . men jag fick ingen bild i kamera eller pc....felet var att jag lade kameran på min Wacom ritbräda när jag skulle "captura" ...och den störde ut någon signal ...:-)...nästan pinsamt att tala om ..:-)
  2. Om jag sätter kameran på EXT/Cont så spelar den in så fint så...till datorn
  3. nej får inte in nått alls ...skitskumt försöker att få den att spelas på båda ställena men har inte lyckats med det...det finns 2 rutor som är ibockade till höger (syns på bilden) men dom är inte "tända"... Har även testat med Premiere pro3 men det funkar men min version verkar inte klara HDV ...
  4. hej... Jag har Canon XH A1S och kör Windov7-Premiere 10-Firevire1394. Jag kan importera dv men inte HDV trots att jag testat , när jag importera dv så blir filmerna "pixliga" och väldigt dassig kvalitet. när rutan för Capture kommer upp så blir det inget i den fast kameran reagerar på start och stopp. Se bifogad fil ....någon som har tips..
  5. hej...gammal tråd men jagtar upp den .. Jag har Canon XH A1S och kör Windov7-Premiere 10-Firevire1394. Jag kan inportera dv men inte HDV trots att jag testat , när jag inportera dv så blir filmerna "pixliga" och väldigt dassig kvalitet. när rutan för Capture kommer upp så blir det inget i den fast kameran reagerar på start och stopp. Se bifogad fil ....någon som har tips..
  6. tack jättemycket den var iklickad OCH den ovanför det var det som strulade till det ... tack och bock... Owe :p§e
  7. PremierePro 3. Jag får fel storlek i sequence rutan och när det sedan exporteras blir filen beskuren . Har försökt att ställa in det rätt men kommer inte på hur ....någon som har en anning .. Alltså olika storlek i source och sequence fönstren... Mvh Owe
×
×
  • Skapa nytt...