Gå till innehåll

Amfibiesoldat

Medlemmar
  • Inlägg

    3
  • Blev medlem

Utmärkelser för Amfibiesoldat

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Stundvis jättebra visuell upplevelse. Ljudmixningen däremot är en annan historia. Ljudet klipper ofta och det är sällan bakrundsljuden går ihop i sekvenserna. Kolla in Room Tone, Presence, and Ambience on Vimeo Video School Så förstår du vad jag menar. Ett bra exempel är ljuden på filmklippen i början när flickan hoppar runt i gräset. Bra jobb överlag! Keep at it!
  2. Tack för den pricksäkra kritiken! Nu när jag kollar igenom filmen och tänker på det ni säger är koloreringen uppenbart väldigt ojämn :/ Kontrasten får definitivt komma upp vid 0:45 så att de döda pixlarna försvinner helt på tuben. Det du säger Tolin om överexponeringen vid 0:29 är pga att klippet är så långt och i så många olika ljus att jag bestämde mig för att ställa nd filtret efter slutet på scenen för att slippa pilla på det under springandet med glidcamen och skrikandet av direktiv till skådespelare. Har du några tips på hur man kan minska det mer i post eller smidigt fixa det på plats till nästa gång? Tycker bilden blir så gråmatt om man drar ned exponeringen eller ändrar i curves. Filmen var från början tänkt till sountracket från Dead Island men jag ändrade det för att folk inte skulle tappa intresset. Pruttmusik ligger ju i tiden på internet just nu. Lägger nog upp en version med mindre färger och kanske annat låtval på vimeo till veckan. Kollade förövrigt din vimeosida david, Sjukt bra färger på dina videos! I klippet i början springer han runt mig och jag står i mitten med en 70-200.
  3. Hej! Har i sommar spelat in och redigerat en zombierulle i de värmländska skogarna. Nu har jag äntligen fått tummen ur och redigerat ihop en Trailer till filmen. Så min fråga till er är dels om ni har någon kritik eller något jag bör förbättra med klippet? Men viktigare hur bör jag sprida trailern för att skaffa fler visningar? Trailern: Filmad i Arvika, Värmland med en Canon 600D Canon 50mm f1.4 Canon 70-200mm f4-5.6 Canon kit lens 18-55mm Redigerad i Premiere Pro och After Effects. Färglagt med levels, curves och Looks. Övriga plugins, Twitch, Action Essentials 2... Musik Av: Youtubeanvändaren, 86Volkers 28 Days Later [Dubstep Remix] Hoppas ni gillar den!
×
×
  • Skapa nytt...