Gå till innehåll

Turd

Medlemmar
  • Inlägg

    3
  • Blev medlem

Allt postat av Turd

  1. Turd

    Awful Arts

    Kul att ni gillar det och tack för kritiken! Vi vill ju såklart nå en ut till en bredare publik. Det är därför vi pratar engelska. Och det känns som om att alla svenskar som tittar på våra videos kan engelska. Jag tycker även att det är ganska intressant när du säger att vi inte kommer att kunna slå utomlands. Det är såklart väldigt svårt att göra det. Men varför skulle vi inte kunna göra det?
  2. Turd

    Awful Arts

    Hejsan! Vi är fyra stycken killar som studerar Film & TV-produktion på Högskolan Dalarna som gillar att göra diverse sketcher och kortfilmer vid sidan av skolan. Vi har nyligen startat en youtubekanal där vi kommer att lägga upp en sketch i veckan. Hittills så har vi gjort tre st. Vi uppskattar all form av konstruktiv kritik och såklart likes/subscribes. Catfight Titta såklart in våra andra videos också! Här är en länk till vår kanal: Awful Arts - YouTube
  3. Yo, kom in på Film & TV-produktion på Högskolan Dalarna i Falun. Men är fortfarande väldigt tveksam på ifall jag verkligen vill börja där.. Mattihp har ju beskrivit skolan som bra osv, men hur är livet "runtom"? Stort campus och mycket saker att göra på lediga dagar/helger? Jag har för övrigt ställt mig i bostadskö och hade tänkt att bo tillsammans med någon/några. Vart är det trevligast att bo? Vilket ställe är närmast till skolan/centrum osv. Är det Bojsenburg som är bäst eller? :)
×
×
  • Skapa nytt...