Jump to content

TheBridgeGuy93

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. En komisk och tokig webbserie om två störda hårdrockare som bildar ett band och vill slå igenom. Här är första avsnittet: https://www.youtube.com/watch?v=hQT1SA3orKc Filmat med en Canon EOS 5D Mark III med Magic Lantern.
 2. Postar detta inlägg igen eftersom det är 1 år sedan vi gjorde färdigt filmen och tänkte skriva lite mer info om den. Jag(Emil Broo) står för manus, regi och delvis producent. Filmen är filmad i Gävle sommaren 2013 med stöd från Länskultur Gävleborg och Studiefrämjandet. Filmen har visats på filmfestivaler i bland annat USA och Sydamerika och tävlat i Sveriges Kortfilmfestival. Visningar i Gävle och Falun har också förekommit. Handling: Oskar, en man som bor helt för sig själv utan några sociala kontakter, får hans liv upp och nervänt när en tjej vid namn Johanna flyttar in i samma hyres
 3. Testade min Canon 5d Mark III med magic lantern raw video. Kolla in!
 4. En novellfilm som vi gjorde i somras! Filmad med en Red Scarlet. Med Lennart Jähkel som berättarröst. https://www.youtube.com/watch?v=5PVGHCQC4-4
 5. Officiell trailer till en film jag arbetade med under sommaren. Filmat med en Red Scarlet X. Med Lennart Jähkel som berättare. Kolla in den:
 6. Har kommit in på Manus för film och tv i Falun, letar också efter boende där. Kopparstaden och Dalastudent finner man inte mycket på.
 7. Experimenterade lite med Final Cut och After Effects och försökte skapa en liten "djup" film. Tja, ni får lämna lite synpunkter. :) Filmat med en Canon EOS 7D.
 8. En liten kort film som vi gjort om en man som vandrar runt i en grotta, fast det är någonting som verkar skumt... Filmad i Gävle. Kamera är en Panasonic AG-AC90EJ och den är redigerad i Final Cut Pro 7.
 9. Jag har som mitt projektarbete tredje året i gymnasiet gjort en kort spelfilm på 17 minuter. Har skrivit manus själv, regisserat, filmat, ljussatt några scener, hållt ljud några gånger och redigerat allt själv, men har fått hjälp lite grann från andra som hållit ljud osv. Vissa av skådisarna går en teaterlinje(de unga då framförallt). Skulle vilja höra lite kritik från andra det som är bra och mindre bra osv. :) Trailers:
 10. Sjukt snyggt fotat och klippt! Har inte gått igenom hela filmen men det jag sett hittills ser mycket bra ut! Dock ja, skådespelarna som många påpekat, förståeligt, men det är inte så lätt att hitta riktiga skådespelare. Men jag tycker det är grymt jobbat, du har gjort en 30 minuter lång film i gymnasiet som dessutom är otroligt bra fotat! Klippningen är också väldigt bra! Mycket bra gjort! :)
 11. Hej! Jag går andra året på gymnasiet på medieprogrammet och det här är en film som jag gjort på min fritid men har fått tillgång till skolans utrustning. Står för manuset, regin, fotot, produktionen och redigeringen i princip helt själv. Jag är kanske inte så erfaren, är väldigt självkritisk själv, speciellt när det gäller manus och redigering men vill därför höra lite åsikter och kritik. Storyn är väldigt simpel, två pensionärer(man och kvinna) som varit gifta i över femtio år berättar om den första dagen de träffades. Musik kommer från Soundtrack Pro så jag vet inte om det är ett så bra
×
×
 • Create New...