Gå till innehåll

deepvalley

Medlemmar
  • Inlägg

    23
  • Blev medlem

Utmärkelser för deepvalley

Utforskare

Utforskare (4/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. om man använder en extern mic, bör man stänga av ljudet på miccen i kameran då?
  2. thanks! va för objektiv rekomenderar du då?
  3. villken canon systemkamera rekomenderar för 5-7000 ni om jag vill filma lite! jag filmar lite musikevenemang ibland, blir det ok bild i lite sämre ljus?
  4. deepvalley

    Metal/Hårdrock!!

    jag tycker den vart rätt bra! när man spelar in själva bandet i detta fallet! har du använt flera kameror eller använt en och synkat ihop alla vinklar!
  5. måste man mixa ljudet eller kan man köra det som en råkopia med hyfsat resultat?
  6. jag skulle vilja ta upp ljudet på en liten spelning framöver! behöver inte vara så märkvärdigt, vill bara att ljudet ska bli lite bättre än via videokameran! "billiga sådana" vart kan jag köpa sådana grejer
  7. deepvalley

    musikfilmande

    jag brukar ha två på stativ, sen har jag en handkamera, och bara jag filmar! prisklass vet jag inte riktigt, något rimligt :)
  8. hejsan! ibland filmar och klipper ihop jag lite musikevenemang , med några canon hfr 27 och en hfr 26 bland annat! alltså bara billiga grejer! jag skulle vilja göra det lite bättre! har ni några bra förslag att ge mig på kameror till sådana endamål? det tråkiga är väll att jag måste köpa 3 st för att få likvärdig bild, eftersom jag brukar filma med 3 st kameror :/ jag har sneglat lite på en canon xa 10 men det är ju rätt mycket pengar för lite hobbypillande..
  9. Välkommen till Facebook! Logga in, gå med eller läs mer om oss. om ni har facebook så kan ni se lite kring evenemanget här..
  10. hejsan! sitter och funderar på om någon här är intreserad av att filma ett "stort" musikevenemang i dokumentärsyfte. jag är med och arr en kväll som vi kallar rockabillynight. förra året hade vi mellan 1100-1200 besökare, villket anses som rätt stort för den kategorin av musik. Rockabilly, rock n roll ,50´s stuket osv är på tapeten, vi har 3 st i genren kända band som spelar denna kväll, kan det vara något att spinna vidare på? evenemanget går av staplen 24 mars 2012.
  11. kommer säkerligen bli lärorikt :)
  12. deepvalley

    val av kamera

    ska det lanseras något nytt roligt då eller?
×
×
  • Skapa nytt...