Gå till innehåll

FamousGrouse

Medlemmar
  • Inlägg

    8
  • Blev medlem

Allt postat av FamousGrouse

  1. Gillar manuset, lätt att visualisera. Det du skrev om att Olas frustration är publikens frustration, det satt perfekt för mig innan jag ens läst din tanke. Bra jobbat! Var dock hela tiden rädd för vad Dennis skulle göra. Hade väntat mig något riktigt hemskt från hans sida, han slog ju iofs Ola blodig och högg fittorna med kniv, men det känns ändå inte tillräckligt. Bra jobbat annars imo! Har du funderat på att skriva ett längre manus med samma karaktärer? Fick en del ideér till en längre och djupare plot när jag läste igenom manuset igen. Speciellt med Dennis karaktär.
  2. Jo, jag menade de filosofiska tankarna i slutet;) Newbie question, vad är en novellfilm, och hur skiljer den sig ifrån en "vanlig" kortfilm?
  3. Svårt att få publiken att förstå Ola i en kortfilm imo.
  4. Ok. Har du skrivit långfilm? Något som har producerats som man kanske känner till?
  5. Riktigt imponerande! Berätta mer om dig själv. Hur länge har du skrivit?
  6. Underhållande läsning måste jag säga. Dock håller jag med om de små tekniska felen vissa påpekat. En sak jag dock inte förstår, varför släpper Krister Samuel sådär utan vidare? Det räckte att Leo föreslog det 1 gång. Krister tar ju en jätterisk genom att släppa honom. Inte så realistiskt imo. En perfekt kortfilm annars faktiskt. Kul läsning!
×
×
  • Skapa nytt...