Gå till innehåll

storafroproductions

Medlemmar
  • Inlägg

    9
  • Blev medlem

Allt postat av storafroproductions

  1. SFP Nytt - YouTube Den här filmen arbetade vi på i höstas och blev klara med den nu. Kommentera vad ni tycker, vad som är bra, dåligt och gärna varför :) Notera att vi är unga och inte professionella. Ha en bra dag och God jul!
  2. I denna filmen så finns det bara en person som är klonad. Denna gången lite mer avancerat än förra gången. All klonklippning gjord i After effects. Ha en bra kväll! .. och dag.
  3. Här är en riktigt cool video med freeze!
  4. Gjorde en kort video med en atom bomb. La på element på atombomben som är gjord i Cinema 4D. Trackade bilden så bomben höll sig på plats. Använde himlen som "whitescreen" (greenscreen) så explosionen kunde vara bakom träden etc.
  5. Tack för kritiken! ja, jag förstår precis vad du menar. Den heter ju Videocopilot test eller nåt sånt så därför är det mycket effekter därifrån. Mycket fel vet jag att det är, som du säger men vi gjorde den förra sensommaren och var då inte så bra på effekter och composing... Men tack för ditt svar.
  6. Tack för kritiken! ja, jag förstår precis vad du menar. Den heter ju Videocopilot test eller nåt sånt så därför är det mycket effekter därifrån. Mycket fel vet jag att det är, som du säger men vi gjorde den förra sensommaren och var då inte så bra på effekter och composing... Men tack för ditt svar.
  7. Jag gjorde en liten film med lillebrodern i höstas. Jag testade lite effekter från Action essentials 2! Kommentera gärna och ge kritik på sånt som kan förbättras. Tack. :)
  8. Liten kortfilm vi gjorde som skulle ha lite coola effekter att visa upp. För mostret i källaren gjorde jag ett monster i Spore. sedan lade jag in det i filmen.
×
×
  • Skapa nytt...