Jump to content

Mosvaarf

Members
 • Posts

  22
 • Joined

Everything posted by Mosvaarf

 1. Hej! Läste din ansökan och blev väldigt intresserad av att hjälpa till. Jag har nog både kunskapen och programmen som krävs för att göra i princip vad du vill i textväg och även om du vill fixa något annat med hjälp av olika effekter. Vilken summa som är rimlig kan vi kanske komma fram till tillsammans och skulle först vilja veta vad det är jag ska göra och hur mycket arbete det därmed blir bakom det. Jag tror förstås att det kommer gå väldigt väldigt snabbt eftersom det är en sån pass kort film men skulle ändå vara intressant att veta. Men svara gärna om ni är intresserad av mig, har vissa klipp ni skulle kunna få se som jag gjort. Allt är inte ute på internet och allt är inte text/titel jobb men kan meddela att jag är säker på att jag kan göra det ni vill! Här är några videor: E-mail: dd.lg@hotmail.com
 2. Hej!

   

  Jag heter David och är 17 år. Har arbetat mycket med film de senaste åren och skapar så fort jag får chansen. Jag är väldigt intresserad av den sorts arbete ni söker!

   

  Min email: dd.lg@hotmail.com

 3. När jag ska använda ett av effekten Psunamins presets så står det "unable to open preset" Någon som vet vad som är problemet? Jag har Windows 7 om det har någon betydelse :)
 4. Nej det har du rätt i, men samtidigt så säger den en del av upplösningen. Nej, kameran är inte den bästa men den är hyfsad ändå för en amatör som mig. Skulle dock vilja ha en av de nya "system"- liknande filmkamerorna med 50 fps...
 5. Ska göra det, det hjälper nog en hel del :) Kameran tror jag faktiskt inte du kan säga så mycket om eftersom det är Panasonics nya full HD-kamera HDC-SD20 :P (Lägg märke till att du kan välja 1080p på klippet) Faktiskt så kändes det grymt löjligt att göra en sådan video men idén kom när jag såg en massa andra liknande videos på youtube som var pinsamt dålig, och hade fått en massa views och kommentarer som 5/5 och liknande så jag blev så chockad och tänkte att, då kan man väl lika gärna göra en sån som deras då fast bättre :P Men jag håller med, det är bara fånigt :P Det blir jag nästan bara irriterad på när folk säger, bara för Andrew också har gjort en komet i någon tutorial. Faktum är att jag höll på och lekte och gjorde lite meteoriter i After Effects innan jag såg att han hade gjort en sådan tutorial. Hade varit annat om jag gjort sån där markträff som han gjorde i sin men jag använde mig inte något av hans tutorial i detta klipp :) (kanske därför det inte blev så bra :P) Ska tänka på det du sa, det lät logiskt och klokt. Tack :)
 6. Jag förstår vad du menar, och det var liksom bara det jag tänkte experimentera lite med, att få klippen att passa originalklippet med hjälp av timestretch, att keyframe ut och in lite olika sorters glow och använda lite rökeffekter med particular, men som sagt så är det inget speciellt. Men man måste hålla på ett bra tag med Essentials klippen för att det ska passa bra med scenen faktiskt. Men jag håller med, klippet är inget kreativt :)
 7. Fast det var inte ens det jag redigerade, det ser du ju till och med på ditt citat, eller så kan du fråga vilken ansvarig som helst på sidan som kan visa vad jag redigerade. Du såg fel, de är inte en sån stor grej :P
 8. Tack så mycket! Haha, jag kände också när jag höll på med det att det känns ju riktigt moget, men som sagt så ville jag bara testa lite för att se hur det går att arbeta med dessa eldlågor och liknande. Ska tänka på det du säger, ljud kan faktiskt göra ett klipp mer effektfullt än vad själva bilden gör.
 9. Tracka mot händerna har jag faktiskt gjort med de flesta elementen där (inkl. elden) Röken kan man ju bara tracka i starten för att den ska hänga med händerna, sedan måste de få flyga fritt, likaså fungerar elden, hade de varit trackad hela vägen så hade ju lågorna inte blivit berörda av den flyttning som då sker eftersom det som sagt är olika klipp jag använt och inte en eld-effekt. Jag sa inte att man gör explosioner, utan att man kan göra filmer med explosioner i. Men tack ändå, ska tänka på det du sagt :)
 10. Borde kanske göra den elden lite mer rödaktig och kanske att lågorna ska brinna lite snabbare på elden närmast kameran. Tack ska tänka på det! :)
 11. Hej! Har försökt mig på lite videoklipp där jag försökt fått fram realistisk eld, och så det matchar med grundklippet. Passar även på att rekommendera Video Copilots Action Essentials 2, där det finns klipp som du kan använda i After Effects för att göra filmer med t.ex. Explosioner och sånt, men de flesta är kanske redan medveten om den produkten Har snart hållit på med After Effects i 3 månader så jag vill gärna få feedback av mer erfarna arbetare. Tala om vad ni tycker jag ska ändra på och vad ni tyckte om så blir jag tacksam! Här är mina två nya videor: Jag, som tjuv eller något, är omgiven av eld i ett hus Min bror skjuter eld med sina händer http://www.youtube.com/watch?v=tmujZYW16us
 12. Hej! Har försökt mig på lite videoklipp där jag försökt fått fram realistisk eld, och så det matchar med grundklippet. Passar även på att rekommendera Video Copilots Action Essentials 2, där det finns klipp som du kan använda i After Effects för att göra filmer med t.ex. Explosioner och sånt, men de flesta är kanske redan medveten om den produkten. Har snart hållit på med After Effects i 3 månader så jag vill gärna få feedback av mer erfarna arbetare. Tala om vad ni tycker jag ska ändra på och vad ni tyckte om så blir jag tacksam! Här är mina två nya videor: Jag, som tjuv eller något, är omgiven av eld i ett hus Min bror skjuter eld med sina händer http://www.youtube.com/watch?v=tmujZYW16us
 13. Ska tänka på det du säger, men som t.ex. explosionen och meteoren är gjord på egen hand och det är den som ska stå i fokus. Men tack för din kritik iallafall. Jag tänkte att eftersom kameran är omgiven av moln som rör sig framför solen, samt kameran så borde ljuset också bli olika starkt. Men jag håller med om att det kan minskas en aning. Textanimeringen är ju endast lik tutorialen för att det är effekten CC Pixel Polly som vi använt. Jag har sett den tutorialen förut men använde mig inte av den för att göra den här sortens animering eftersom vi har använt effekten på två olika sätt. Men det kan nog bli att det ser ut som om de är lika eftersom de är samma effekt men det var inte min mening i vilket fall :)
 14. Jag fick tipset med smutsen av en kompis som håller på mycket med after effects, och han kan mycket möjligt ha fått den idén av Kramer. Jag tyckte det var snyggt och gillade den varianten iallafall :)
 15. Det har jag faktiskt inte, men jag fick tipset av en kompis som kan ha fått det från den tutorialen :) Mycket möjligt.
 16. Förutom rörelsen och "linssmutsen" så finns det nog inget och de två sakerna behöver man ingen tutorial till?
 17. Ja, det där med att de rör sig lika mycket är ett problem som är svår att fixa när man arbetar med en bild. Men jag håller med om att det skulle förbättra det väldigt mycket. Ska tänka på de där :D
 18. Det enda som sägs i den tutorialen som finns med i filmen är att meteoriten flyttas från z vinkeln och framåt, men det hoppas jag ni själv förstår om man vill ha en känsla att nåt flyger fram? :P
 19. Tack tack. Nja, ju längre tid de tar desto bättre ser de ut, så man väljer ju själv i princip. Men dessa klipp tog ungefär 5 timmar för varje.
 20. Fast vad menar ni med videocopilot? :P Inga av dessa videor kan man hitta tutorials på videocopilot? :P Det enda som finns där som finns på min meteorit är att den går från z axeln för att få det att se ut som den är långt borta och flyger frammåt men det hoppas jag ni själv förstår om ni skulle göra något liknande att det är z axeln man arbetar med då? :P Lite måste ni förstå själv killar. Att texten är ful är företagets problem eftersom deras logga ser ut sådär och ska se barnslig ut. (Säljer barnkläder)
 21. Jag har börjat hållt på och testat olika effekter i After Effects CS4 för ungefär två månader sen och har hunnit gjort några få videoklipp. Jag skulle gärna vilja höra lite kritik vad som var bra och dåligt med mina filmer så jag vet vad jag gjort bra och vad jag ska jobba på. Min lillebror "hanterar" el/blixtrar mot ett träd En meteor som slår ned i ett hus. (Använt ett foto över en by som jag sedan försökt gett en amatörfilmad effekt på) En logo-animering som möjligtvis ska synas på Lindbergs hemsida Tack på förhand!
 22. Jag har börjat hållt på och testat olika effekter i After Effects CS4 för ungefär två månader sen och har hunnit gjort några få videoklipp. Jag skulle gärna vilja höra lite kritik vad som var bra och dåligt med mina filmer så jag vet vad jag gjort bra och vad jag ska jobba på. Min lillebror "hanterar" el/blixtrar mot ett träd En meteor som slår ned i ett hus. (Använt ett foto över en by som jag sedan försökt gett en amatörfilmad effekt på) En logo-animering som möjligtvis ska synas på Lindbergs hemsida Tack på förhand!
×
×
 • Create New...