Gå till innehåll

Delmar

Medlemmar
  • Inlägg

    8
  • Blev medlem

Utmärkelser för Delmar

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Tja

     

    Finns det ngn möjlighet att hyra din Räls? Har beställt en själv men den kommer inte hinna anlända innan en kortfilmsinspelning jag ska ha nästa vecka.

     

    / E

  2. Jag är jättenöjd med min indislidermini, så pass nöjd att jag funderar på att skaffa deras indifocusMini.
  3. Delmar

    Slutartid vid sportfilm?

    Har väl förstått nu att det handlar om smak och tycke. Snabba slutartider ger en strobliknande bild (Saving Private Ryan typ) det stämmer väl? Kan väl inte påstå att jag är ute efter en spelfilmslook när jag gör vindsurfingfilm utan är väl mer ute efter bästa möjliga bild utan eftersläpningar. Jag får helt enkelt prova mig fram! :)
  4. Jag undrar vad jag ska använda för slutartider när jag ska filma vindsurfing (vilket jag kommer göra till 90%)oftast i mycket bra ljus? Jag har en Canon 550D och ND filter får jag väl skaffa. MYCKET tacksam för svar! :) Jag läser så olika om detta runt om på internet, vissa säger snabba slutartider på 1/2000 andra säger max 1/250... Förvirrad..
  5. Nice Chris! Andra testet med IndisliderMini (112 dollar inkl. frakt från US!) och 550D med Tamron 17-50 F/2.8.
  6. Tusen tack för det tipset!! Helt sjukt att Canon inte lagt in det från början.
  7. Köpte en adapter till vägguttaget på plats i USA men när jag kom hem så bytte jag hela sladden med kontakten till en europeisk. Laddaren i sig tar ju allt från 110-230 volt. Nej, jag besökte i tullen på vägen hem för att betala några avgifter... :) :) :)
  8. Precis själv också köpt en 550D, det jag har kompletterat med är följande: Extra batteri och batterigrepp BG-E8 (för att få lite tyngd i kameran är tanken, plus bättre batteritid så klart) Zacuto Z-Finder, världens bästa grej! Ger extra stabilitet plus lättare fokus m.m. Manfrotto 501HDV Pro, Ordentligt videohuvud! Indislider mini, "liten" dolly från Indifocus.com 112 dollar inkl. frakt fån USA! Objektiv har jag sen innan Tamron 17-50 och Canon 70-200 F/4 L, ska inhandla ett fast Canon 50mm f/1.8 II grymt prisvärd glugg. Dator: Imac i7 27" Funderar på en Zacuto Rapid Fire också, får tänka på om det behövs bara, kommer nog mest filma från stativ.
  9. Köpte själv en Canon HF100 i USA för snart 2 år sen och den har funkat hur bra som helst.
×
×
  • Skapa nytt...