Jump to content

HappiscH

Members
 • Posts

  10
 • Joined

Everything posted by HappiscH

 1. Hej!, Jag har tänkt och filmat en blå vägg, så kameran går från vänster till höger. och på väggen ska de stå en text som man lägger in med sony vegas efter. Texten ska inte röra sig den ska alltså stå kvar på samma ställe medans kameran åker förbi. Vet inte om ni förstår hur jag menar, men det är bara fråga så ska jag försöka förklara bättre. Finns säkert tutorials på youtube men jag hitta inte, sökte väl på fel sak :)
 2. jaha, använder: Windows media video Template: 6 mbps HD 720-30p video, 5.1 Surround
 3. [Kanske vart fel tråd, isf sorry] Filmkamera : Canon MD110 När jag överför det jag har filmat till dator, (gör det via Sony Vegas) (Firewire) och sedan klipper ihop det, och sparar det blir det sådär i Kvalitèn. Sen när jag lägger ut det på Youtube blir det as kass Kvalitè (som man har filmat med en mobilkamera) (jag vill ha bättre Kvalitè, så man ser mkt tydligare) Går det och fixa eller? isf hur fixar man det? Skulle vara tacksam för svar.. http://www.youtube.com/watch?v=MU7uQjtnaAE
 4. Skön Film, Diggar det verkligen, Vart inte långtråkigt :D
 5. Händer samma sak när jag testade det där, Install filen startar inte, Den kommer bara upp "Aktivetshanterarens" Processor" :S
 6. Hej, Hoppas nån kan hjälpa mig.. När jag trycker på: Vegas movie studio platinum 9.0 kommer inte programmet inte upp:S Sen testa jag att ominstallera det, och skulle sedan trycka på install filen till "Vegas" men då kommer inte ingenting upp, så att jag kan installera vegas. Sen när jag går in i "aktivetshanteraren" sen "processer" då ligger Install filen till vegas där.. Mitt Vegas 7.0 är det samma sak med :S Någon som vet vad det är för fel, skulle gärna uppskatta så mkt hjälp som möjligt, Sony vegas är det enda programmet jag kan jobba med typ.. Tror ni det skulle hjälpa om jag ominstallera hela datorn? Fast vill helst inte göra det, Men om det inte finns nåt annat sätt, är jag väll illa tvungen.. Tack i Förhand!!
 7. Eftersom du använder "Sony vegas" kanske du kan hjälpa mig med en sak

  med det programmet? xD

 8. Tack så jätte mkt StenR, Fick in filmerna på datorn nu :D
 9. Hej, vet inte om det är rätt tråd men tror de, Snälla hjälp.. Jag har en canon md110, var på kryssning idag, och skulle vilja lägga in filmen på datorn, via firewire. (Jag har firewire kabel) När jag kopplar in kabeln i datorn, kommer ingenting upp, så får gå till "den här datorn" sen finns det "Canon DV Camcorder" (Typ) men när jag höger klickar, öppna, så kommer bara en liten bild upp med filmen, men kan inte överföra den till datorn. Någon som vet hur jag ska få in det i datorn via nåt program eller nåt? Är nybörjade med DV-band, fick kameran för 1vecka sen typ. Tack i Förhand!
×
×
 • Create New...