Gå till innehåll

peseg

Medlemmar
  • Inlägg

    10
  • Blev medlem

Allt postat av peseg

  1. Jag ska fixa en mic så jag kan skypa med er :)
  2. Hej Alexander. Jag bor i Gävle och är grymt filmintresserad. Jag planerar att söka in till Trollhättans filmproduktions-program (som är en producentlinje) och lite erfarenheter hade varit förbaskat bra. Jag har inga förkunskaper alls förutom en känsla av vad som fungerar i en berättelse och gillar att fantisera, så om du vill bolla idéer och ha hjälp med allt bakom produktionen så hjälper jag gärna till!
  3. Jag måste bara tillägga att nya Batmanserien är fanfuckingtastic. Christian Bale är planetens skickligaste skådespelare just nu och det "mörkare" upplägget är sjukt bra. För övrigt en intressant idé, men det är ju svårt att få historien levande på liten budget. Inte för att vara en pessimisst. Det blir ju åtminstonde en utmaning. Lycka till!
  4. peseg

    Kameraman

    Finns det utbildningar för att bli kameraman? Hur bär man sig åt?
  5. Varför är himmelen blå (med lite små, lugna moln)? Det ska ju vara en snöstorm. Sedan att bilden tiltas bakåt gillar inte jag. Det får hela scenen att se konstig ut. Jobba på att göra en enkel panorering istället. Ändra himmelen och göra allt lite mer diffust i snöstormen. Lyckas du lägga till lite yrande snö så förstärker det scenen också.
  6. Tydligen så har intresset för dokumentation av hjälparbetet ökat markant de senaste åren. FN och alla hjälporganisationer vill gärna kunna se dokumentation på det som utförs och därmed så känns inte din idé helt tokig. Jag har en vän som är inne på precis samma spår som dig och han tror starkt på sin idé. Prata med Amnesty, röda korset. Hör av dig till FN osv. Det finns nog intresse, men även säkert krav på legitimitet.
  7. Jag är en person som har massvis med tid under höst och vintertiden, så jag skulle uppskatta om någon visste var eller hur man kan söka jobba på den här produktionen. Jag bryr mig inte om att få betalt eller något meningsfullt jobb. Att bygga upp rekvisita eller sitta i en bil duger för mig. Inspelningen är ju som sagt i Stockholm och jag kan tänka mig att de inte släpar med sig hela packet från USA, utan letar efter lite inhemsk arbetskraft.
  8. http://videologgarna.se/ Bara ett tips :)
  9. Någon som har fått besked från DI? Jag har inte det och förutsätter att jag inte kom vidare då, i och med att hemuppgiften skulle vara till den sista.
×
×
  • Skapa nytt...