Gå till innehåll

Protoman85

Medlemmar
  • Inlägg

    3
  • Blev medlem

Allt postat av Protoman85

  1. Kan man ta reda på om ett klipp ska importeras som Odd eller Even i förväg? Det är skitirriterande att importera ett långt klipp (Avid) och sen upptäcka i monitorn att det flimrar, ta bort det, byta field och sen börja om igen! Finns det ett sätt?? Jag har testat tre program - GSpot, RESTREAM och TMPGenc, ingen av dom funkade för dom visade all samma field på dom två klipper jag jämförde med, och de två klippen vet jag hade olika fields.
  2. Denna effekt till After Effects... när jag lägger till den skapar den en vatten-vid-solnedgång-bild åt mig automatiskt men det händer ingenting när jag väljer presets, och det går inte att få till nåt annat än det automatiska. Vad gör jag fel?
  3. Denna gjorde jag förra veckan. Tungt baserad på Resident Evil-spel. Lånar en del grafik och ljud från spelen, och en hel del klichéer. Jag har redan börjat planera på uppföljaren, men vet inte var jag ska spela in. Behöver framför allt korridorer men också ett rum eller två. Är det någon som känner till nåt ställe i Stockholmsområdet som man kan spela in på? Jag har frågat KTH och fått nej.
×
×
  • Skapa nytt...