Gå till innehåll

Schultzie

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev medlem

Allt postat av Schultzie

  1. Vårt "Final project" från European Film College i Danmark. Väntar med att "försvara" oss på vissa punkter... All kritik uppskattas! http://www.youtube.com/watch?v=MvQFFz4SSoE
  2. En liten "parodi" av Inception trailern... Kan vara kul med lite feedback, kasta skit eller ge en ros... Allt gjort under 24h. http://www.youtube.com/watch?v=NGSSOU_Ve_E
  3. Schultzie

    Din För Evigt

    Riktigt bra film! Höll mig kvar från start till slut. Vad för kamera använde ni?
  4. Tackar! Har tidigare "bara" vart väldigt intresserad och gjort lite amatörsaker, så detta är min första filmutbildning. Kul att du gillar det :) Och uppskattar din kritik också. Trap of the Dead var nästan det första vi gjorde, så där finns en hel del missar och tekniska fel. I Mutiny on the Black Star har felen minskat lite och förhoppningsvis fortsätter det i den riktningen! Tack för input, ha det fint!
  5. Hallå Hallå Voodoo Film! Jag heter Alexander och studerar i dagsläget på European Film College i Danmark. Utbildningen är 8½ månader och väldigt intensiv där man får bekanta sig med alla olika roller i ett Film Crew för att sedan tillslut fördjupa sig på det man tycker passar en bäst. Tänkte att det kunde vara roligt att dela med sig av lite övningsfilmer jag gjort och kommer att göra. Både för att få lite respons och även svara på lite frågor om någon är intresserad av utbildningen. Vi har nu vart igång sen 1 Augusti och saker & ting börjar nu ta form även om jag helt säkert är en _mycket_ bättre filmskapare om några månader! Jag är mest intresserad av directing & scriptwriting. Jag och min närmaste kompis Jonathan som också studerar här med mig har en kanal på youtube där vi kommer lägga upp materialet. Vi är väldigt likasinnade och målet är att göra komedifilm ihop. Nu till en början har vi fått väldigt strikta riktlinjer för alla projekt, men med tiden blir allt mer fritt och således hoppas vi att kunna kräma fram ett par bra filmer ihop. Länken: http://www.youtube.com/user/Apairofkings?feature=mhum Mvh osv Alex & Jonathan ps. Vet inte om jag placerade detta inlägget i rätt del av forumet, men feel free att flytta det annars.
  6. Hej Voodoofilm! Jag fick precis ett trevligt brev från European Film College där det stod att jag blivit antagen för deras filmskaparlinje som sträcker sig över 8,5 månader. Denna skola ligger i Danmark och vad man kan läsa om den på nätet verkar den väldigt seriös och man får verkligen ett positivt intryck av den. På andra sidan har vi Kulturamas Filmlinje i Stockholm som också verkar ha en gedigen utbildning där man verkligen andas film dygnet runt men som faller lite i lokal/utrustningsmässigt vad jag kan tycka då jag var där på besök. Någon som har erfarenhet med någon av skolorna eller vet något som är värt att veta? Vilken hade ni valt? Alla tips tas tacksamt emot!
×
×
  • Skapa nytt...