Gå till innehåll

Mireneye

Medlemmar
  • Inlägg

    5
  • Blev medlem

Allt postat av Mireneye

  1. Utgick från standarden att kunna förklara en film på typ 3 rader. Det är sant att jag inte riktigt ställde någon direkt eller indirekt begäran av varken kritik eller ide brainstorming. Om intresset finns så är denna lilla synopsis uppe för diskussion, det är väl inte ideer jag behöver men kanske mest hjälp om vad jag borde undvika. Vilka klyschor finns inom dom filmer man kan förlikna det jag skrivit med som borde undvikas osv? Eller bättre, vad borde jag undersöka mer om innan jag ger mig på det? jag har ju gjort en del undersökning, men jag kan ju ha missat något. Tack för att du uppmärksammade mitt "intetsägande". Ska uppdatera originalposten =)
  2. Yes! jag inser att det är ett mycket vanligt concept. Tackar för observationen =) Som första egentliga projekt ville jag utgå från dom resurser jag har nära, och som jag kan utnyttja, man omringas ju inte vardagligt av superbra skådespelare så jag har försökt skapa karaktärer snarlika efter folk jag känner. Jag är själv väldigt nöjd men självkritisk över det här. Även om det är vanligt concept, så kommer utmaningen ligga i resan att åstadkomma en start för framtida projekt. Jag har så mycket saker på lager, men för att kunna göra dom rätta så vill jag ha det här projektet och säkerligen många andra innan jag tar mig an dom. Måste respektera mina bästa storys =) Lära först =)
  3. Mireneye

    Hancock 2

    Själv tyckte jag om filmens början, då han är drunk o badass. Sen när han blir hjälte så blir jag lite off... Jag trodde det skulle va en mer unik story för denna "hero". Det som började intressant enligt mig blev medicore som bäst.
  4. När ngt ser så här bra ut så brukar jag anta att kameran är skakig för att det är menat att den ska va det. (Cloverfield, Blair witch) comes to mind. Nu respekterar jag att det här är en film som är helt annorlunda och förmodligen ser ut så av annorlunda själ. Men jag måste säga att det hade definitivt fungerat även bland sådana filmer. Jag är själv inget fan av Svenskar som försöker sig på engelsk dialog eller uttal, det låter oftast as-kasst. Jag är inte heller galen i det Svenska språket, men väljer själv att göra saker på Svenska från o med nu, i o med att jag insett hur kasst det låter, reser man runt mycket så märker man det. Det ni gör här låter sisådär. Det fungerar, det hänger med i stämningen på nå vis men tvärtemot vad andra sagt så tycker jag inte det låter särskilt autentiskt.
  5. Förklaring: DTE(Down To earth), är ett projektnamn på ett projekt jag ganska nyligen startade. Jag har alltid haft planer långt utöver det jag kan och har resurser till, men DTE ska ta ner mig på jorden på riktigt. Synopsis: En vänskap splittras då den unge Felix Vidall hamnar i ett slagsmål som leder in honom på fel sida om lagen. Han bryter kontakten med sin vän och aspirerande polis Andre Falk när han inte stod upp för honom i förhöret. Dom går separata vägar trots Andres försök att läka deras kompis-relation. Ödet förenar dom ännu en dyster natt men denna gången på varsin sida av samma mynt. (Edit: Kanske ska nämna att det är i kortaste laget, då jag fortförande arbetar ut huvudkonflikterna vid det här laget, dom tydliga budskapen är plikt och maktbegär över vänskap, anarki och lag, lite yin yang taoism :P, även existentialism: att finna sin plats.)
×
×
  • Skapa nytt...