Jump to content

Fuse Show - nätsänd show om dator- och tv-spel


Vicachu
 Share

Recommended Posts

Jag har sedan några år tillbaka levererat en show om dator- och tv-spel till entusiaster på nätet - detta helt utan förkunskaper och enbart med en brinnande entusiasm för mediet. Till en början gick showen under namnet Zlot Show, men nu har vi precis gjort en nystart för att visa att vi menar allvar. Nya namnet är Fuse Show.

 

Filmandet har alltid stått statiskt, till en början på en trave böcker (!) men nu på stativ. Redigeringskunskaperna har jag utvecklat "as I go along", med programvara som är lättfattlig (Vegas har varit en trogen kompanjon). Allt det grafiska, all klippning, kameraarbete, inköp, material och manus är det i regel jag som stått bakom.

 

Värt att notera är att jag har en seriös, journalistisk bakgrund och ett förflutet som chefredaktör på ett pc-spelsmagasin, samt redaktörsskap på en systertidning om Playstation. Jag har grundat diverse spelsajter och man kan räkna mig till en av 90-talets pionjärer på området.

 

Om ni tar en titt på var showen står idag så är det tydligt att den börjar bli någonting. Jag har precis nylanserat den under nytt namn och nu är det viktigt för mig att det börjar bli rejält proffsigt. Behöver således inte bara konstruktiva tips på förbättringar (typ "såhär gör du"), utan kanske även rentav någon som skulle vara intresserad av att hjälpa till med och vara involverad i produktionen. Finns här några entusiaster som tycker att det låter kul?

 

http://www.fuseshow.se

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...