Jump to content

Inget ljud i after effects


Asterix
 Share

Recommended Posts

Hej

 

Det är så att jag inte får något ljud när jag lägger in ljudklipp etc i AE, men när jag exporterar så kommer ljudet med. Ljudet är inte mutat. Jag drar alltså ner ljudklippen på tidslinjen och sen när jag spelar upp hörs ingenting. Va i he... är det för skit?

Link to comment
Share on other sites

[citat=lilla_farbrorn]för mig previewas ljudet, men för vissa gör det inte det. Kör RAM preview i menyn, det ska fungera. antar att du inte har tillräckligt med ram för att det ska gå genom att bara trycka "0"[/citat]

 

Tack för ett bra svar lilla farbrorn. Har testat med ram preview med det kommer inget ljud då heller. Jag lyckades med en audio preview på enbart ljudet. Och klickar jag i audio under preview, och sedan på RAM preview går det men ljudet blir rejält upspeedat.

 

Har just nu bara 512 mb i RAM men jag ska uppgradera snart. Men det borde väl inte ta så mkt kraft att göra en preview och samtidigt spela upp en liten ljudfil, det funkar ju bra i premiere men after effects kanske arbetar annourlunda.

Link to comment
Share on other sites

[citat=Asterix]Hej

 

Det är så att jag inte får något ljud när jag lägger in ljudklipp etc i AE, men när jag exporterar så kommer ljudet med. Ljudet är inte mutat. Jag drar alltså ner ljudklippen på tidslinjen och sen när jag spelar upp hörs ingenting. Va i he... är det för skit?[/citat]

 

Samma sak hände mig för några veckor sen när jag använde AE.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...