Jump to content

Riva loss skinnet från skallen


Troma Team

Recommended Posts

Skall man göra det snyggt kräver de både 3d komposition och lite jobb på plats.

gör en latexmask anpassad för karaktären, Ställ karaktären på platts och filma lite, sminka ansiktet blått och sätt masken över.

Tracka hela cenen så att du får referenspungter.

Låt din skådespelare ta av sej masken så att det blå kommer fram. Sedan e de bara å keya bort ansiktet och lägga in ett skelätt i 3d och göra en morph mellan ansiket och latexmasken.

Så hadde nog jag gjort iaf.

Link to comment
Share on other sites

Jo, det ska ju helst vara så lätt som möjligt... men dels, hur får man fram ett skelett? sen vad menar du med skrattvajrar? och till slut så måste man väl ha en latexmask också som liknat personen någorlunda... hur får man fram det? jag är nybörjare som ni märker, fast dock väldigt kreativ så är bara tipsen bra och enkla så kör jag på det...

Link to comment
Share on other sites

med skelett menar jag något liknande såna där som dom har stående i alla skolor i biologiskolan borde gå att få tag i vid olika hobby/rollspels/satanist-ställen, med skrattvajer menade jag bara ett snöre eller något som du sätter fast i käken på kraniumet så att den kan öppnas och stängas lite lätt, dubba sedan in ett diaboliskt skratt på det...

 

masken däremot vet jag inte hur man ska lösa... kan kanske komma undan med en väldigt ful mask om du bara visar medans han sliteri den.

 

var fantasifull och visa oss resultatet... :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Är ju inget proffs på ämnet, men jag började fundera lite. kan du inte ta en sån där plast skalp som man blir flint av och måla den vit å med lite svarta sprickor och sånt, sen bara lägga ytterligare en likadan grej ovanpå med lite fejkblod å skit mittemellan å sen bara börja slita? eller jag vet inte.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...