Jump to content

Vad heter filmen?


Gruffman

Recommended Posts

Okej.

Har en liten fråga om en film. Minns väldigt lite av handlingen samt inga skådespelare som medverkar. Därav är detta lite av en chansning. Har för mig att filmen var kanon och skulle vilja se den igen.

 

Det mesta utspelar sig på ett påhittat försäkringsbolag som blåser människor genom att sälja försäkringar som inte finns. De håller till i någon lagerlokal eller liknande. Fan, minns verkligen inte mer. Hade för mig att Giovanni Ribisi var med i filmen men kunde inte hitta den på IMDB när jag sökte på honom, så det känns som jag har missminnt mig på den punkten. Skulle tippa på att den är inspelad i mitten på 90-talet någonstans. Den är definitivt inte rykande färsk iaf då det var ruggigt längesedan jag såg den, och då tror jag det var på tv1000.

 

Hursomhelst. Inte mycket ledtrådar. Men om det ringer någon klocka hos någon är jag tacksam för hjälp.

Link to comment
Share on other sites

Det var inte fastigheter de försökte sälja? Finns nämligen en film som vagt påminner om det du beskriver där de säljer fastigheter, eller rättare sagt försöker sälja fastigheter. Filmen heter Glengarry Glen Ross och torde vara från början eller mitten av 90-talet....Många kända namn med som Jack Lemmon, Kevin Spacey, Al Pacino, Alec Baldwin m.fl. Du kan ju slå på IMDB och se om du känner igen den....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...