Jump to content

Förtvivlade dagar, våldsamma nätter (teaser)


Recommended Posts

Hej! Här är en teaser till en film som jag och en kompis gjort. Den är 65 min och släpps senare i år, men först ska vi försöka få den visad på några festivaler.

 

Handling: I ett allt mer polariserat Sverige kan det vara svårt att hitta sin plats. Det är något som David får erfara när han försöker bygga upp sitt liv efter att han valt att skilja sig.

 

 

/D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Teaser nr 2, kolla gärna in den :)

 

När jag gick in i det här projektet så tänkte jag mycket på vad min gamla ungdomsidol Jack Kerouac en gång sa: ”Det enda jag har att erbjuda världen, det är min förvirring.”

 

Och så tänkte jag: ”Min förvirring är min förvirring, men min förvirring kan också spegla andras förvirring.”

 

Det är också därför jag spelar huvudrollen i filmen, inte för att jag är så jävla bra utan för att jag är mer övertygande som mig själv än någon skådespelar-Janne någonsin kan vara. Jag har dessutom länge varit intresserad av att sudda ut gränsen mellan privatperson och skådespelare och låta dem smälta samman och det här kändes som ett bra projekt att börja, med mig själv som försökskanin och med Albert, min medregissör, som glatt letade reda på mina ömma punkter.

 

Det är en film om… mycket, skulle jag säga, livet, tidsandan. Men den handlar om David, en nyskild man som försöker bygga upp sitt liv efter en tuff skilsmässa. En person med många privata frustrationer, som går hand i hand med hans politiska frustrationer. Det är som en röd tråd som går genom hela filmen, frustrationer som pyr under ytan, växer och blir starkare…

 

/D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...