Jump to content

Söker Redigering till intressant Intervju projekt


Liv
 Share

Recommended Posts

Hej

 

Jag har samlar intervjuer i ett års tid men inte publicerat nåt av det eftersom jag fastnat i redigeringsfasen. Jag behöver hitta nån/några som kan hjälpa till med detat att få ut det till världen!

 

Intervjuerna är filmade i olika kameror och med lite oika utrustning/ljud. De jag intervjuat är olika intressanta relativt stora personligheter inom den alternativa rörelsen text Davd Wolfe. Michael Tellinger, Nakho Bear mfl. Sammanlagt har jag ca 10 olika intervjuer - fantastiskt material och dessa behöver komma ut för folk att bli inspirerade av.

 

Vem kan hjälpa mig? Vem är pepp? Vad skulle det kosta?

 

Behöver nån som kan både ljud, format, bild synk och publicering. Personen måste också vara engagerad på nåt sätt, medveten, i att sprida budskapet detta handlar om. Gärna med ett artistiskt kreativt nyskapande öga.

 

Hör av dig/er till mig ! :)

 

Varma hälsningar

 

Liv Lu

Link to comment
Share on other sites

Jag föreslår att du berättar var i landet du och dina inspelningar finns, hur många timmar inspelat råmaterial du har samt hur många minuter färdigredigerat material du förväntar dig att få ut av det. Och vad ska du göra sedan? Att sälja visningsrättigheter är svårt, så om du planerar att skänka bort visningsrättigheterna så vill jag tipsa om föreningsdriven lokal-TV. Det är dit jag skänker bort visningsrätten till mina nollbudgetfilmer.

 

Ett alternativ vore att du försöker hitta filmare med samma inriktning som du själv. Jag känner några i Malmö, men samtidigt har jag ingen aning om var i landet du befinner dig.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...