Jump to content

problem med ljudkort till avid


swedishmeatball
 Share

Recommended Posts

har lite problem med avid och min hårdvara, när jag startar programmet så kommer följande meddelande upp "adm_dsound_mixer_error" var inne på avids supportsida å kika och där sa dom att jag skulle kolla upp så att samma ljudkort användes för både inspelning och uppspelning, vilket jag gjorde utan att få bort problemet. inaktivera sedan mitt ljudkort å då funka avid vilket leder mig till att mitt ljudkort antagligen inte stöds av avid (realtek HD kort har jag i burken)

 

letade efter vilka ljudkort avid stödjer men hitta inget om det (måste va blind) har avid dv pro 4.5 och jag undrar om det är någon som vet vilka kort avid stödjer?

Link to comment
Share on other sites

Det finns tydligen nåt knep att få ljudkort att funka med Avid:

http://www.avid.com/community/forums/Forum28/HTML/000617.html

Dock verkar jag inte få det att funka med mitt RME Fireface kort. Hmm...

Min vän skaffade ett Avid Pro Xress paket där Mbox ingick (digidesign=pro tools=samma ägare) men det funkar inte med Avid. Bara med Pro Tools.

Märkligt att deras egna kort inte ens funkar. Buskis!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...