Jump to content

Nicolife: Avsnitt 3 — Dansnummer och jaktscen!


nicolife
 Share

Recommended Posts

Den komiska webserien Nicolife fortsätter! Här har ni tredje avsnittet, vilket bringar episk underhållning med ett fartfyllt dansnummer, tre skurkar som jobbar på en tvättstuga and en jaktscen inspirerad utav Point Break (1991). :D

 

Vi var verkligen tvungna att utöka vår produktion med det här avsnittet. Inspelningen krävde många olika locations och en växande skådespelarensemble. Jag kommer att dela med mig utav bilder och lärdomar från produktionen allteftersom i den här tråden.

 

 

Nicolife handlar om en egocentrisk tjugoåring som tror att han kan bli YouTube-stjärna. Han hyr in kameramannen Phil som filmar Nicolais dagliga aktiviteter dygnet runt. Långsamt men säkert så börjar Nicolai och Phil att ta omoraliska beslut och begå våldsamma gärningar i sina desperata försök att bli kända på YouTube.

 

Läs gärna mer i Voodoo Films artikel från 25 maj: http://www.voodoofilm.org/nyheter/nicolife-4872

 

Nicolife spelades in i San Luis Obispo, Kalifornien. YouTube-serien spelades in på noll-budget under helger och kvällar över tre års tid.

 

Relaterat:

Första avsnittet av Nicolife - en mörk komedi!

Nicolife: Avsnitt 2 — Mörk komedi om traumatiska barndomsminnen och havregrynsgröt

Link to comment
Share on other sites

Som jag nämnde, så krävde det här avsnittet en hel del planering eftersom vi var tvungna att involvera fler skådespelare och produktionsmedlemmar. Vi fick tillåtelse att spela in i en lokal yoga-studio (som blev vår danslokal) och inuti en kommersiell tvättstuga.

 

Hela produktionsteamet bestod utav vänner och familj som var villiga att lägga ner 10 timmar per inspelningsdag. Vi hade sjukt roligt, men det var definitivt slitsamt. Kolla in bakom kulisserna-bilderna här nedanför och ropa till om ni har några frågor.

 

http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/924/UJf2Ky.jpg

 

http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/921/DGNtPt.jpg

 

http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/922/MSBvDx.jpg

 

http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/921/lEWfty.jpg

 

http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/921/Ka8E4a.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nja, jag tycker att det här avsnittet var svagare än de tidigare. Vad var poängen med dansnumret liksom? För mycket kamerarunkande och för lite substans, som jag brukar säga.

 

En annan sak som irriterade mig, men det är jag säkert ensam om, var att kvaliteten på materialet från "den dolda kameran" var alldeles för bra. Jag har filmat med dold kamera som ändå varit av god kvalitet, men bildkvaliteten är en bra bit lägre än vad som visas i filmen. Även om folk i gemen inte själva har filmat med minikamera så har de flesta sett hur det ser ut i reportage och dokumentärer. För mig gjorde det att filmillusionen föll samman.

 

Nåväl, jag får kika på de resterande delarna och se hur det utvecklar sig.

 

/Jakob

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...