Jump to content

Fokus: David Lehnberg


Smörgåsmannen
 Share

Recommended Posts

Hej på er!

 

Jag jobbar som vissa av er redan vet på en dokumentärserie kallad 'Fokus Elektroniskt'. Första delen har postats här tidigare, filmen i sig gick rätt bra och vann däribland 2:a pris på vår lokala filmfestival i Gävle. Nu har andra filmen precis släppts.

 

I filmen följer vi David Lehnberg, mest känd som bandmedlem i bandet 'The Deer Tracks'. På senare tid har han även drivit igång ett soloprojekt, som inte går under något mindre namn än ’Lehnberg’. Vi får veta vad hans take på elektronisk musik är, hur han jobbar med det, samt får ta del av en del sianden om framtiden, för elektronisk musik - såväl som för honom själv.

 

Kan vara väl värt att kolla in om man är musikintresserad!

 

Länk:

 

 

Filmen är, för den intresserade filmad med Sony FS7 i Cine-EI/SLOG3, på Canon EF-optik. Klippt/ljudlagd (japp, helt och hållet) och grade:ad i Da Vinci. Ljudkit består av en Zoom H5, Audio Technica-mygga (intervju) och en Rode NTG2-mikrofon. Besvarar gärna frågor, eller tar emot feedback på filmen!

 

(De engelska undertexterna är typ på nivån att göra det begripligt öht. för en internationell publik, ska uppdateras så snart det är möjligt.)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...