Jump to content

Filmare finnes. Semiprofessionell erfarenhet. Söker frilansjobb samt fast anställning


maxbrand

Recommended Posts

Hej!

 

Jag är en entusiastisk och snabblärd man som letar efter jobb i allt från att filma bröllop till att klippa dramafilmer. Jag började filma någon gång när jag gick i mellanstadiet och tyckte det var kul att leka runt med kamera medan mina vänner fick skådespela åt mig. Sedan dess har jag gjort allt från

till rekryteringsvideor för orientering. Utrustningen jag jobbade med i tidiga dagar vad min mors kompaktkamera, det stoppade mig dock inte från att leka Spielberg. Nu på senare dagar har jag börjat jobba mest med min 550D (17-50 IS USM f/2.8) och klippt ihop med Adobe produkter där jag kan Premiere och Photoshop väldigt bra. Jag har även använt mig av After Effects, Cinema4D och Illustrator för 3D-effekter.

 

Jag letar nu alla jobb jag kan få. Om ni har någon idé som ni vill få upp på kamera, eller har något ni vill göra reklam för, vad som helst så kan vi säkert komma fram till en bra lösning! Jag letar även sammarbetspartners som har samma intresse, skriv till mig här i tråden eller PM eller skicka E-mail till max@yankeeracers.org. Kan skicka arbetsprover om ni är intresserade.

 

Mvh,

Max

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...