Jump to content

Noomaraton 2013


Hedefors

Recommended Posts

Hej, vi var med i Noomaraton 2013 igår, kortfilmstävlingen där man ska göra en kortfilm på 24 timmar givet tema, tre platser och tre föremål.

 

Titel: Kärlekssystemet

Längd: 4:19

 

 

Var det någon mer som vad med och hur gick det för er i så fall? Hade varit jättekul att se andras bidrag om någon från voodoo deltog!

 

Tack så mycket!

Link to comment
Share on other sites

Tyvärr syns vi inte i finalen, fast kul att höra att publiken gillade vår film (och sen så röstade de ändå på sin egen, det var nästan bara filmare med sina kompisar på plats). Men det var många bra filmer i Stockholmsfinalen så ni kommer få tufft motstånd!

Link to comment
Share on other sites

Misstänker att det var exakt likadant här i Göteborg, mest kompisar vinner publikens pris! Fick ni rösta på en film eller flera?

 

Ja, jag har sett några av vinnarna på youtube och det är ju definitivt väldigt hög nivå. Vi blev tagna lite på sängen när dom sa att vi vann, jag var helt övertygad om att vi inte skulle vinna, så det var rätt flummigt men samtidigt väldigt kul!

Link to comment
Share on other sites

Vi i publiken fick rösta på en film av alla som visades under kvällen. Sen fick jury välja antingen biovisningens vinnare (dött lopp mellan två filmer) eller facebook-röstningens vinnare som finalfilm. Dessutom fick juryn välja ut en fritt vald finalfilm av alla som lämnades in.

Link to comment
Share on other sites

Ah ok, juryn valde i Göteborg två filmer som direkt gick vidare till Stockholm. Publikens pris var just publikens pris, men då kvalificera man sig inte för riksfinalen. Med det sagt föreslog jag att man skulle kunna till nästa års tävling rösta på två filmer för att åtminstone dra ner lite på att de flesta bara röstar på sig själva! Kanske skulle vara ännu mer aktuellt i Stockholm då om det direkt kan bidra till att göra det aningen mer rättvist? Men å andra sidan, det går väl aldrig att få det perfekt, jag har iaf ingen idé för det, allt är ju så beroende :P

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...