Jump to content

Gerilla-Filmskolan!!! Startar i Höst!!


Ekron Studio

Recommended Posts

Ekron Studio & Tangramfilm presenterar:

GERILLA-FILMSKOLAN!! Startar hösten 2013!

 

Skräddarsy din egen utbildning med 13 unika kurser. Förutom kurser i manus, foto, regi, masktillverkning och Sfx, så finns det en särskild avdelning för stop motion, som docktillverkning, scenografi och animation. För mer info om kurserna gå in på: Sökresultat

 

Idag kan alla lära sig att göra film! Tekniken blir billigare och mer tillgänglig för alla, och det går att distribuera film via nätet. Nya dörrar öppnas mot att med billiga medel nå professionella resultat, utanför ramar, regler och det etablerade filmsystemet. Gerilla-filmskolan kan hjälpa dig att hitta din egen väg, vare sig det handlar om att hitta in i branchen eller runt den.

 

Detta är filmskolan för dig som har drömmarna och idéerna, som har en egen kamera, må det vara iphone eller en dyr filmkamera, och som vill ha hjälp med berättelsen. Här får du lära dig tekniker för hur du berättar din historia på bästa sätt och och får en knuff framåt för att komma igång på egen hand.

Sätt samman din egen filmskola genom att välja bland kursutbudet efter dina behov. Är det manus, foto, ljus eller filmsmink eller masktillverkning du behöver lära dig mer om? Hur man arbetar med skådespelare eller hur man gör animerad film?

 

Alla lärare på filmskolan är aktiva filmskapare från Malmö som har gjort både långfilm, kortfilm, musikvideos, animerad film och dokumentärfilm, och som kan ge både gedigen film- och berättarkunskap, men också inblick i hur filmbranschen fungerar och vart du kan vända dig med ditt filmmanus eller din färdiga film.

Filmskolan innehåller en särskild avdelning där du får lära dig göra animerad film från grunden. Vi kommer arbeta med klassisk dockanimation, så kallad stop motion teknik och under kursernas gång får du lära dig tillverka dockor lämpliga för animation, bygga scenografi och genom övningar lära dig animationens grunder. Har du ett färdigt koncept eller idé till en animerad kortfilm så får du här verktygen du behöver för att förverkliga din film.

 

 

 

395667_10151412243163837_2098998806_n.jpg

Link to comment
Share on other sites

"Ordet "gerilla" kommer av det spanska ordet guerilla som betyder ’litet krig’" Gerilla är den svenska versionen av ordet och båda är lika vanliga. Tex: Gerillamarknadsföring eller Guerrilla marketing.

Åhå, man kan använda båda? My bad!

Link to comment
Share on other sites

Jag ville personligen hellre använda Guerilla, då det är mest välkänt, men min partner in crime tycker bättre om det svenska ordet så vi kompromissade ^^

 

:) Inte meningen att sno tråden åt sånt, hoppas det går bra för er!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...