Jump to content

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • By partyconny
   Tjena!
    
   Jag har skrivit ganska många kompletta manus nu och spelat in en del.. ganska dåliga filmer, pga dålig utrustning, dåliga skådespelare, omotiverade medarbetare etc. Kan inte ens visa upp utan att skämmas haha..
   Jag gick ut mediegymnasiet, inriktning rörlig bild i somras och där gjordes ju också en del halvbra, men ja. Inte heller något jag gärna visar upp, jag var mycket seriösare och mer intresserad än de andra.
    
   Nu känner jag att jag verkligen fått ihop ett bra manus och vill satsa för att få den här filmen så bra som möjligt!
    
   Jag har skrivit ner all rekvisita, utrustning, medarbetare, skådespelare, plats (iaf Hur den ska se ut) etc som jag behöver och även en budget, hur mycket allt kan tänkas kosta. Har även gjort ett bildmanus.
   Men det här med budget, det är ju första gången jag gör en seriös budget, utanför skolan. Visst har jag räknat med allt, men vet inte om summorna är precis rätt osv. Kan man få hjälp med det någonstans?
    
   Nu till huvudfrågan: Var börjar man?
    
   Jag vet vad jag behöver, men var börjar jag?
    
   Jag behöver sponsorer, pengar, skådespelare, medarbetare, lite rekvisita, som bil t.ex, jag behöver en exakt plats osv.
   Men det känns som jag inte kommer få pengar beviljat, om jag inte har allt planerat och det blir svårt att planera allt utan beviljad budget. Det blir också svårt att bestämma exakt plats, om jag inte har en beviljad budget och därmed vett att inspelningen blir av.
    
   Så; Var börjar jag & var/hur kan man få hjälp med produktionen och lika viktigt; var kan man få pengar ifrån?
    
   mvh Simon!
  • By Krispig
   Hallå Filmintresserade!
    
   Vi är två studenter från Örebro som söker folk för ett kommande filmprojekt.
    
   Projektet är inte relaterat till något skolarbete eller liknande, utan är helt en fritidssyssla för ungdomar som verkligen vill skapa film!
    
   Vi vill göra detta väldigt profesionellt och ge filmen så bra potential som den kan få samtidigt som vi ska ha väldigt kul och trevligt när vi jobbar.
    
   Tanken bakom projeket är att skapa en så bra film som möjligt med vad våran budget tillåter och att använda oss av en hollywood inspererad produktions-process.
    
   Vi är just nu mitt uppe i manus skrivandet och planerar att inspelningen kommer äga rum sen sommar 2012
    
   Det vi söker är folk som är väldigt seriösa. Vi går inte på erfarenhet i förstahand när vi rekryterar utan vi vill ha folk som ger allt dom har.
    
   De flesta av våra inspelningar kommer ske i Örebro kretsen så om du har en viktig roll i det hela så skulle det vara rekommenderat att du bor i eller i närheten av örebro. Om du ska vara en av skådespelarna så är det viktigt att du har bra engelska eftersom karaktärerna i filmen är engelsktalande.
    
   Känner du att du vill vara delaktig i detta projekt?
   Tveka inte att kontaka oss. Det vi kräver av dig är att du ska ha någon kunskap inom ditt område eller vara villig att lära dig. Vi vill också att ni har mycket tålamod och inte ger upp eftersom dom flesta inte har någon som helst erfarenhet av film skapande. Alla ska få den hjälp de behöver så därför behöver vi trevliga människor som inte är rädda att hjälpa till och säga vad dom tycker.
    
   Under filminspelningarna så kommer det oftast finnas kaffe och fika. Vi planerar också en stor fest med pengarna vi har kvar i slutet när filmen är redo att visas.
    
    
   OBS: Eftersom vår budget begränsar våra möjligheter så behöver vi folk som inte är rädda att låna ut sina tjänster eller material för filmens vinning.
    
   Vi kräver att alla sköter sina sysslor seriöst och verkligen gör vad de ska. Vi kan inte sköta 10+ stycken samtidigt som vi ska göra våra egna jobb.
   Har ni inte tidigare erfarenhet av det ni vill sköta så får ni verkligen se till att forska/träna om det så ni har bra koll.
    
   Kontakt:
   krispig.sj@gmail.com
   kevin.s.nagy@gmail.com
  • By Tito
   Vet ej om jag har postat detta på rätt forum, om jag inte har det får voodoofilm ändra.
    
   Nyhetsredaktion
   Vi söker folk som har en Tv-produktions intresse och film intresse. Vi vill skapa en lokal tv-kanal som gör allt, för att senare visa det på tv. Men detta är en process så vi börjar med det lätta, vi söker en nyhetsredaktion som kan springa runt i dom olika kommunerna (Värnamo,Vaggeryd,Gislaved,Gnosjö) för att filma dom lokala händelserna/Event då det finns ett stort intresse för folket som bor i finnveden. Detta är ju perfekt för alla som vill bli journalister eller dom som vill ha praktiska erfarenheter.
    
   Shower
    
   Vi har en studio och vi har en show som vi ska sända om ungefär en månad, har ni sett '' Vakna med thevoice''? Det är radio, fast på tv. Dom spelar upp Musikvideos och pratar om olika ämnen. kolla in Radiostationen av ungdomar för ungdomar - Radio Live . Det är en webbradio som görs ut av ungdomar från gislaved. Dom ska börja synas på den lokala tv:en snart, så det är vårt första program ''so far''.
    
   Flera program
   Här behöver vi folk som vill stå framför kameran och göra en ''talkshow'' eller en annan typ av show. Vad showen kommer att handla om är inte bestämt, men vi är öppna för förslag.
    
   Vad,Hur,När
    
   Den 23 November på en onsdag ska vi börja sända I Gislaved från en liten industrilokal, vi har all utrystning som kan tänkas behövas. Vi får hjälp ut av ''Bilda'', BigNet samt ''Medborgarskolan''. Gislavedskommun Kommer att hjälpa också, så fort vi kickar igång och dom ser att vi menar allvar.
    
   Pengar
   Pengar finns, Dom stora pengarna kommer att komma från Reklam, MEN först måste vi starta och inkomst lär ta ett tag innan de blir av. Erfarenhet finns att plocka i massor, så om du vill jobba med detta i framtiden så är detta ett bra ställe att börja på.
    
   Har du egna produktioner som film, musikvideos, inslag, eller Förslag. Hör av dig
×
×
 • Create New...