Jump to content

Välja vilken miniatyrbild som helst på Youtube?


Lishajko

Recommended Posts

YouTube - ‪Kanal tilhørende RayWilliamJohnson‬‏

 

Hur gör han? Fick en ide om att ladda upp filmen med tidskod på youtube först, sen bara kolla en av de tre miniatyrbilderna som man får, visar den tex 3:21 så lägger man in den bilden man vill ha i en eller två rutor vid 3:21, tar bort tidskoden och laddar upp filmen igen. Men det funkade inte... Är han sponsrad eller har några fördelar som vi vanliga användare inte har?

 

(Osäker på om det här var rätt kategori att postade i, flytta gärna om det skulle vara så)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Han är en Youtube-klient, då har man tillgång till den funktionen. Du behöver ett par tusen subscribers för att bli det.

Dvs han jobbar med att lägga upp Youtube-klipp.

 

Youtube har själva sagt att det inte spelar någon roll hur många subscribers man har utan kvalitéen på materialet och hur originell man är.

 

Om du vill veta mer går det att läsa på http://www.youtube.com/partners

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Oj då ursäkta, jag var inte helt säker hur det låg till. Men då undrar jag: Youtube tjänar väl pengar på web-trafik, right? Om partner-kanalen har låt oss säga 10 subscribers; vad vinner dem på det?

 

Edit: "You've got great videos and a growing audience" //Youtube. Så står det om man ska fylla i formuläret. Det måste väl ändå betyda att man har skapligt med subscribers (eller åtminstonde kraftigt växande)?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Ja det är ett elände att man i YouTube inte kan få välj en valfri miniatyrbild. Jag kan förstå (men inte förklara, på vilket sätt det skulle missbrukas) att man inte vill att användarna sjölva ska kunna lägga upp vilken stillbild som helst.

 

Man kan ju tycka att man YT interna videoredigerare (som nu i nya versionen har fått nya funktioner) skulle ha möjlighet att ta en snapshot på uppladdad videon som miniatyrbild. Men troligen är väl att skälet till att detta inte är möjligt att det också skulle kunna missbrukas på något sätt.

 

Är det någon som kan ge exempel hur missbruk skulle te sig om användarna själv fick välja miniatyrbild?

Jag kan så här "rakt upp och ner" att användarna skulle lock tittarna med miniatyrbilder som inte finns i videon, och på så sätt få flera tittare.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Om man är partner med youtube. Vilket alla kan bli nu. Så måste man ha varit det i 30 dagar för att få möjlighet till custom thumbnail.

 

If your account is older than 30 days and is in good standing, you may have the ability to upload custom thumbnails for their video uploads.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...