Jump to content

Manushjälp!


emmah

Recommended Posts

Jag skriver ett manus som liknar "Tomorrow when the war began" och även "The Tribe" som handlar om ett gäng ungdomar som åker iväg på en utflykt innan skolan börjar igen. Dem ska åka till ett ställe där det finns vatten, berg, en grotta att bo i som det även inte kan regna in till. Jag behöver ett namn på ett sånt ställe, gärna ett som ligger nere i Skåne för det är där jag har tänkt göra filmen om det går såklart.

Om det inte finns något ställe så får ni gärna komma med andra idéer där man kan vara på en utflykt under ett par dagar och sen kan komma tillbaka till när det är kaos där dem bor.

Tack i förhand.

Link to comment
Share on other sites

Jag brukar ju tänka så att; Skriv manuset så som du föreställer dig det i ditt huvud, och oroa dig över hur det ska filmas sen. Finns det inte en enda grotta i Dkåne (av någon platt anledning) så finns det säkert i något närliggande landskap. Sen om det kan regna in i grottan eller inte spelar väl ingen roll? Du hade väl inte tänkt filma under ösande regn ändå? Det är här filmtrick kommer in -- Fixa en vattenslang, hinkar med vatten eller något annat som kan funka och spela in under en mulen dag alt. kväll.

 

-- Är du bara lite kreativ så behövs det inte mer än en bergvägg för att du ska få din grotta :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...