Jump to content

Kritik på min historia


Spejnar

Recommended Posts

Svårt att säga något, historien är väl så där, men det verkar som att karaktärerna kommer att säga allt det som står synopsis! Är det så? Och om det är så så är det inte specielt bra... De verkar komentera allt, skulle du säga det som karaktärerna ibland säger? Säger man högt.. det var bara en dröm? Säger man "du är min första pojkvän?" Nu kanske det inte är tänkt att de ska säga så utan du har bara skrivit ner det som repliker för att komma i håg innebörden? Hur har du tänkt dig?

 

Jag kanske är lite hård, men jag vet inte vad jag ska säga, tänk på att du inte kan ge publiken all information i repliker. Försök i stället att visa hur karaktärerna beter sig i olika situationer, och inte säga -– Oj, vilken ruskig dröm att Ulf skulle dö och allt.!!

Bättre att visa att hon blir oroad av drömmarna och vad som håller på att hända, visa i handlingen vad karaktärerna känner, folk pratar inte så varken på film eller i verkligheten. Jag vet att det är svårt, men jag hjälper gärna till. Men som sagt just nu så komenterar karaktärerna allt som händer käns krystat..

Link to comment
Share on other sites

bra att du svarade. saken är den att jag inte skrivit historien och visst jag tycker att den är dålig på många ställen därför jag behöver lite kritik så jag kan ändra den till det bättre. ska arbete väck det du tog upp och lite annat få uppdaterar jag det här sedan

 

mvh

fredrik

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...