Jump to content

Klippen är borta!?


Cruzito

Recommended Posts

Ok, så här är det. Har nyss suttit och klippt ett bra tag på en liten fighting-film. Vart nyss klar och allt vara sparat och så. Men så stängde jag ner programmet (premiere 6.5) för att jag ansåg mig vara klar. Men jag ångrade mig och startade om programmet för att jag tänkte att jag skulle exportera filmsnutten till en .avi-fil först. Men då va alla klippen & allt ljud bort, alltså dom syntes inte på timelinen. Men man såg dom i den lilla rutan och hörde ljudet i högtalarna. I Projekt-rutan där alla filerna man har med finns, står det bara att alla filerna heter "-1" och är audio-filer. Skickar med en screenshot, så får ni se hur det ser ut. Hoppas nån har en lösning!

fel.jpg

Link to comment
Share on other sites

Om du har mp3-or i projektet så beror det nog på det, för där är premiere 6 lite buggigt. Du kan laga projektfilen på http://mksol.net/adb/premiere_fix.php men om du inte åtgärdar det som orsakade felet från början så kommer det att uppstå igen. Så om du skulle ha mp3-or i projektet så kan du konvertera dem till wav istället.

 

/Jakob

Link to comment
Share on other sites

det fanns en tråd förut om det här, men jag hittad inte den. Iallfall så tror jag att det är en bugg i prem som byter ut . mot , eller tvärt om. Det finns en sida på internet där du kan ladda upp ditt projekt och spara ner en fixad version.

 

Nån borde ha den länken

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...