Jump to content

gvdanek

Members
 • Posts

  6
 • Joined

gvdanek's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

10

Reputation

 1. Skriver in här igen för att kanske tipsa någon annan som råkat ut förliknande problem. Problemet är löst. Säger bara uppdatering, uppdatering och uppdatering. SP 2 för Vista, diverse andra buggfixar för Vista och till slut så kom det med en ny drivrutin för min firewire. Nu funkar kommunikationen kanon och jag är glad som lärkan i skyn!
 2. Har provat att ställa kameran i både HDV och DV men det blir ingen skillnad. Tyvärr har jag ingen ytterligare enhet att ansluta via firewire-kontakten. OM det nu var så på gamla Sony VAIO att de behövde "egna" drivrutiner kanske det är så även på nya maskiner? Min dator heter Sony VAIO VGN-AW11M.
 3. Tack för svar! Problemet är att det inte levererades någon drivrutin med kameran.Finns heller ingen att hämta på Canons hemsida. Finns det någon "basic" drivrutin som kan köras mot olika typer av kameror måntro?
 4. Hej! Har köpt en bärbar Sony VAIO med 32-bitars Vista Home Edition. På den kör jag bland annat Premiere Pro CS4. När jag skall köra en capture från min Canon XHA1 och anluter den till Firewire 400(4-4 pinnars) så säger datorn att den hittat ny maskinvara och kräver en drivrutin. Har bollat frågan med Sonys support och de säger att det inte är fel på datorsidan. Bollat ärendet även med Canons support och de säger att det inte är fel på kameran. Kan jag på något sätt gå förbi frågan om drivrutin eftersom det inte finns någon (som jag känner till alla fall). På min stationära dator (Vista Ultimate 64-bitars) funkar det att göra en capture utan problem eller krav på drivrutin. Någon som kan ge heta tips, tack.
 5. Om jag på ett enkelt sätt vill visa/göra bildspel i olika varianter liknande det som programmet här gör; http://www.coremelt.com/products/videos/imageflow-demo-reel-112.html Tyvär finns det programmet bara för användare av Mac, finns det tips på liknande program för Windows? (Vista om det skall var väldigt noga...)
 6. Har en fråga som jag inte hittar svar på någon annan stans; hur gör jag om jag vill ta extrema närbilder med min Canon XH A1? Jag kan inte fakusera närmare än 1 meter. Borde vara någon inställning eftersom närgränsen borde vara betydligt bättre än så. Någon som har svar på frågan?
×
×
 • Create New...