Jump to content

Aettan

Members
 • Content Count

  363
 • Joined

Posts posted by Aettan

 1. Det här är från ett tag sedan när jag plinkade lite gitarr för att testa om det finns nåt lagg att tala om vilket jag inte tycker att det finns. Det är live rakt ut på nätet och sen hemladdat igen för att klippa bort dom värsta skräp bitarna och så upp på youtube. Med en sån rundgång borde lagget vara väldigt synligt tycker man.

   

   

 2. 1 timme sedan, eftersläpning skrev:

  hej när jag kopplar upp videokameran till tv för visning via atem pro mini så blir det eftersläpning av gester och ej synkad varför ngn som vet jag har panasonic 900 och wx-fi 

  mvh tomas beer

  Det borde vara kameran för mina två atem mini har inget lagg man stör sig på. 

 3. Nu blir jag lite fundersam när jag tittar på den här gamla tråden igen. När jag tittar på filmerna från 8an som du länkar in så ser man ju tydligt att kvalitén är lite sisådär ärligt talat och kommer inte ens i närheten av vad en vanlig mobil av känt märke klarar och nån skillnad mot 6an som jag har finns inte överhuvudtaget, förr tvärt om faktiskt.

   

  Den här är tagen med en vanlig nalle och när det har mojjat till sig lite så är det bättre faktiskt.

   

  Här är en med en blackmagic cinema pocket camera (1080 versionen) och då blir det riktigt tydligt att en gopro inte hänger med oavsett modell.

   

 4. Sälj slidern igen. En bra nalle och en billig gimbal från kjell o komp duger gott till reklam och så redigerar du i Resolve och kör med stabilizern om det eventuellt ändå skulle behövas så är det klart. 

 5. For PPro, (at least right now) Cineform works best. It is quick to decode because it can be done without "intermediaries". Transcoding takes place via Cineform's own software or Adobe Media Encoder ...

  - Avid DNxHD must be decoded by Quicktime "before" PPro can read the file = Slowly. (Why not "native" ... ? Licensing entanglement)

  - Same thing for ProRes - must be decoded by Quicktime (which is not available in 64-bit version and no encoder for PC).

   

  What a total BS Davinci Resolve is the KING

 6. jag tror inte det går att planera bort smittorisken då viruset är så lätt och litet att det kan distribueras via luftströmmar. Det är nog i första hand därför som så många i tätbefolkade områden i världen blivit sjuka. Tänk shopping gallerior, bussar, tunnelbana, skolsalar etc etc. Det kan tydligen fara så lågnt som upp till 4 meter med hjälp av luften och kan ta upp till 14 dagar att fatta att man är smittad och man är smittbärare hela tiden. Utöver den tisken så har du kontakt och dropp smitta. Det finns heller ingen säker info att hitta om vi verkligen blir imuna så resonemanget om flockimunitet kanske inte stämmer.

   

  Kort sagt jag tror man ska låta bli att samlas överhuvudtaget till vi vet mer. Jag snackade med folk från england, holland och usa igår kväll och det är inte skoj där. Över 100 000 döda ovanpå alla annan vanlig sjukdom på bara några månader pekar på att det är riktigt seriöst farligt det här och speciellt för äldre multisjuka så även om man själv överlever så kan man ha ihjäl nån annan.

×
×
 • Create New...