Gå till innehåll

TylerDurden

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev medlem

Utmärkelser för TylerDurden

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

  • Första inlägget
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. 10/10... Det kanske inte är den bäst gjorda filmen men heel den gav mig en effekt som ja letat efter sen ja börja se film. Den va helt otrolig. Aaron Eckharts framträdande är heartbreaking! The Joker is THE MAN!!! Och Bales röst va inte alls så illa som alla sa! A Must see.
  2. svenska recentioner är alltid lite konstiga i mina ögön. Aja det ser bra ut från jänkarnas sida. 95% i Rotten tomatoes metern. Fortf 1a på IMDB me 104 tusen röster... Och om endast några timmar ska ja se den. :)
  3. Mjo kanske. Men vi får se helt enkelt. Själv TROR jag denna kommer minnas lite längre. PGa TEX Heath Ledger. Jag kommer ihåg innan trailers kom folk var rasande över att heath va Joker. Sen kommer han och blowar alla bort! Hans död kom olägligt. Riktig tragedi.
  4. Den gode den onde och den fule. 8,5/10. Once Upon A Time in the West är faktist bättre i mina ögön. Men den gode den onde och den fule har jag gillat sen jag va 11 år .. Den filmen kommer alltid vara speciell i mina ögön. Nu såg jag om den för första gången på 2 år. Otroligt skön film.
  5. Chinatown är kanske den mest sega filmen ja sett :) .. Och det är ju inte så kul att TDK går till 1a så att ja hoppar på sängen och skriker Nolan är en gud och Batman är det bästa som hänt planeten... Det e ba så man får ett leende när man ser sen movar man on med livet och tänker inte på det. 3 Dagar kvar nu för mig. Längtaaan!
  6. Nu har den fortf 9.7 och ligger etta med DUBBLA rösterna. 37,5 tusen röstade 10. Så mycket fanboys kan det väl ej finnas. Ännu roligare är att Godfather fanboysen e p*** off! Godfather förtjänar ej va 1a det är en 8.8 i min bok. Sen är de pissed off för att den gick om alla jävla tråkiga överskattade så kallade klassiker som Chinatown tex... Jag njuter varje sek av o läsa deras arga patetiska no-life kommentarer. Kan det inte bli torsdag? Längtar som F*N!
  7. Blev nyss medlem på forumet. Jag har längtat för denna film i ett helt år. Heath verkar verkligen ha "nailed it" som Joker. Bättre än Jacky! 14 dagar från och bli blown away! Längtan går mot sitt slut. Sniffat sönder Trailers tills nu.
×
×
  • Skapa nytt...