Gå till innehåll

getawaycombat

Medlemmar
  • Inlägg

    10
  • Blev medlem

Allt postat av getawaycombat

  1. Visste inte vart jag skulle placera denna tråden, flytta den om den ligger fel. Jag och ett par vänner ska inom 1 månad börja filma och en scen utspelar sig i en kyrka hur ligger det till med tillstånd om sådant, ska man snacka med kyrkan innan eller är det bara att köra på?
  2. Finns väldigt många i Remember the Titans (grym rulle) http://thecia.com.au/reviews/r/images/remember-the-titans-5.jpg Sedan trailern till star wars episode 1 när man ser Darth Mauls dubbel lightsaber, det va så jävla epic när man va liten asså. Sedan blev ju filmen dock en besvikelse
  3. jag följer en guide där du renderar videon för vimeo http://eugenia.gnomefiles.org/2007/11/09/exporting-with-vegas-for-vimeo-hd/
  4. canon hv30 ^^ använder också magicbullet suite
  5. Här kommer mitt första försök att skapa någonting någorlunda seriöst, även fast det är ett skolprojekt. Ljudet är tyvärr ingen höjdare men jag antar att man lärt sig något där också. Alla kommentarer och åsikter är välkommna men som sagt det är mitt första projekt. http://vimeo.com/2780181
  6. Sitter med Premiere Pro 2 och min hv30. Datorn jag sitter på har tyvärr inte hdmi ingång så jag kör vanlig firewire istället, men när jag redigerar en fil capture och sen export blir det hur dålig kvalitet som helst, ser ut som ett riktigt dåligt youtube klipp, även om jag inte har hdmi ska det ju inte vara så. Någon som vet varför det är så här?
  7. det här är den bästa jag har sett, musiken är inget att ha dock
  8. har nu beställt min hv30, kommer inom några dagar. Tänkte självklart köpa till mic etc. Rödemicen är en självklarhet. Sen var det ju då det här med vidvinkel, canons egna eller Raynox HD 6600PRO 55 0.66x? Till Raynox behöver jag väl också en step-up ring eller? Vad rekommenderas??
  9. Så jag behöver en step-up ring för att få på Raynox 6600. Men borde man inte kunna köpa motljusskyddet direkt från canon?
  10. hallå, ny här, gäller även inom film. Satt och kikade på den här killens setup http://www.flickr.com/photos/localmotion/2509494951/ Tänkte köpa mig en ny kamera, många här på forumet verkar gilla hv30 så varför inte. Men hur mycket kan hans setup kosta mig utöver kameran (förutom micen). :)
×
×
  • Skapa nytt...