Jump to content

Jimmy Findley

Members
 • Posts

  11
 • Joined

Everything posted by Jimmy Findley

 1. Trailer för ett projekt jag och några polare för närvarande jobbar med: Vår film-tolkning av uppdragen "All ghillied up" och "One shot, one kill" från spelet Call of Duty 4. Länk: https://www.youtube.com/watch?v=NdZuDdUjs7g Idén: Sedan första gången jag spelade dessa uppdrag i spelserien så har jag varit som förtrollad av deras stämning och miljö. Har nu slutligen hittat ett bra sätt att kombinera dem med mitt största intresse, filmskapande. Längd: 1min och 15sek Kamera: Canon EOS 600D Mjukvara: Premiere Pro CS6, After Effects CS6, Cubase 5. Bilder:
 2. Hej! Jag går tredje året estetik och media och en stor del av vår klass valde som projektarbete att göra en actionfilm. Många utav oss har hållit på med hobbyfilm en längre tid och även vunnit priser i Dalarnas Filmfestival. Vad tycks? Filmat med Canon EOS 600D och även en del med GoPro Hero 2.
 3. Hej, Jag håller på med en drama-film, och behöver få reda på hur man gör så att det ser ut som om man "snortar" kokain.. har hört att det ska gå att snorta druvsocker ofarligt. finns de några biverkningar om man använder druvsocker.. Elr har ni andra några tips, på hur man kan fixa den här effekten.. :P
 4. Tänkte göra en film med Terminator tema, jag undrar bara om det går att få tag på någon sorts smink som gör att man ser ut som en robot under huden (alltså metal) ungefär som här: http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/070503/scifigallery/terminator_l.jpg Fast dock mycket mindre och enklare
 5. (:Vet inte om jag postade rätt:) Undrade bara hur man får bort damm under skyddskärmen (plasten som sitter framför LCD displayen) på min kamera. Rätt så drygt då den är ganska dammig under:( Här är en bild på kameran jag har problem med (den heter TECHNAXX C7000) http://www.vegea.com/images/electronique/camescope-numerique-technaxx-C7000.jpg
 6. Ok. Men jag har redan FXhome Visionlab, so om det är FÖR farligt så använder jag nog det som en sista utväg:)
 7. Jag vet nog hur man får "hjärnsubstans", ta räka och mala till det lite, sedan tar du sirap, vatten och röd karamellfärg (har hört att det ska funka som blod) och blandar med de mosade räk bitarna (räk bitarna bör vara lite rosa). Stänk på en vägg, vänta nå'n timma och, voila! :):):):):):)
 8. Värkar lite halvt farligt :) men om man halverar satsen och typ sätter en träpinne på 20-30 cm i botten som man kan holla i går det nog bra! Ska nog köpa ingredienser nästa gång jag handlar:) Tack för tipset...
 9. Jo, ja, jag måste nog pressa ihop 4:3 till 16:9, men om det blir för fult, struntar jag nog i widescreen:) Den ska visas på vanlig tv och projektor via en dator.
 10. HEJ! Jag ska göra en film till ett skolprojekt om någon vecka. Och jag undrar om det finns någon möjlighet att få bredbild på filmen (utan sträckning). Tack i för skott:)
 11. Tänkte göra en actionrulle till ett skolprojekt, och i filmen ska jag hålla i två stavar (signal rök/eld) som ryker med helst grön rök. Går detta att göra ofarligt (man vill ju inet bränna sönder fingrarna :P) och jätte billigt, eller t.o.m gratis? Om det inte går att få grön rök går de bra med grön eld också. Tar emot och testar de bästa, och billigaste förslagen Tack i förskott:)
×
×
 • Create New...