Gå till innehåll

heat

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev medlem

Allt postat av heat

  1. Fick ordning på det nu genom att byta till DV NTSC. Slutfilmen blev dock över 3 gig. Någon som vet hur man kan göra den mindre utan att förlora kvalitet eller om man kan ladda upp så stora filmer någonstans på nätet? :)
  2. Bilden är en rak övergång till svart men jag la en ganska lång crossfade på ljudet. Det är en riktig svartruta (Slug) jag lagt på och efter det en text.
  3. Hejsan! Är mitt uppe i redigeringen av ett live-uppträdande som jag filmade med en systemkamera (Nikon D3100). I slutet klipper jag från uppträdandet till svart ruta med ljudet fortfarande i bakgrunden. I Final Cut ser det ut som det ska göra men när jag exporterat filmen och ska kolla på den i Quicktime eller VLC så hackar den sista bilden upp sig för att sedan bli helt grå. Har ungefär samma problem i början av filmen där jag har opening credits. Det konstiga är att den beter sig annorlunda i Quicktime och VLC. Det är samma slags problem men den hackar till annorlunda. Kör ut den i HDTV 720p (16:9) och H.261.
  4. Hejsan! Köpte en Canon HV30 i förra veckan, gick ut och filmade en runda och blev ganska nöjd med resultatet. När jag kom hem och skulle mata in materialet till datorn kände den dock inte av kameran alls. Kopplade den med en nyköpt CV-250F IEEE1394. Har en gammal skitkamera som filmar i DV och när jag kopplar den med samma kabel och till samma dator funkar det som vanligt. Har redan testat att uppdatera drivrutiner, ställa om kameran till DV osv osv. Finns det någonting i min dator som inte tar emot HD-video? Tycker ändå den iallafall borde känna av kameran, men absolut ingenting händer. Lite info om min dator ifall det är av intresse: Windows XP Professional V.202 Service pack 2 AMD Athlon ™ 64 Processor 3000+ 1.81 GHz, 1,00 GB RAM PAE (Phsysical Address Extension) Tack så mycket! :)
×
×
  • Skapa nytt...