Gå till innehåll

nossydoom

Medlemmar
  • Inlägg

    17
  • Blev medlem

Allt postat av nossydoom

  1. nossydoom

    Panasonic NV-GS500

    Passar detta skyddet till gs500? http://www.scandinavianphoto.se/product/item.aspx?iID=1557769
  2. nossydoom

    Semipro

    Nu är det så att jag ska köpa en videokamera till mitt nästa kortfilmsprojekt som startar i sommar. Frågan är vilken kamera rekommenderar ni? 20 000 kr MAX! Det är viktigt att den ser professionell ut då jag kommer arbeta med redan 'prisbelönta' svenska och danska skådespelare, Jag vill göra ett bra intryck. Kvantitet är nästan viktigare än kvalitet i det här fallet, och bilden går väl att fixa till ett relativt imponerande resultat i post'. Kom med förslag, tänkte annars en canon Xm2:a. Godnatt
  3. lägg gärna upp en video sen om du lyckas rätta till problemet. Vart sugen på en xm2:a men nu blev jag tveksam, den bilden var inget vidare...
  4. nossydoom

    Panasonic NV-GS500

    Någon vänlig själ som vill länka till grejerna jag behöver? Jag är helt vilse i denna jungel.
  5. nossydoom

    Panasonic NV-GS500

    Har funderat på att köpa denna kameran faktiskt, finns det någon bättre i samma prisklass och inte HD? Köper en Röde mick och ett motljusskydd till också, men hur vet jag vilket skydd som passar? Som jag förstått det ska det gå att fixa med stepringar?
  6. Om man inte har HD tv, hur blir canon HV20 bilden då?
  7. nossydoom

    Canon HV-20

    finns det motsolskydd att köpa till Hv20`?
  8. Är på jakt efter en liten fickvänlig kamera som är smidig att ha med sig. Funderar då på Panasonic SDR-SW20 Någon som vet hur den är? bildkvalitet och så? Just att den kan filma under vatten är inget direkt viktigt för mig, utan det är formatet som spelar roll. Är dessa kameror värda priset? eller ska man satsa på en större DV för samma pris? 4000 kr ligger dom på.
  9. Vilka är dom grundläggande behörigheterna för att gå folkhögskola? Självklart grundskola, men behöver man även en gymnasial utbildning? Finns ju personer som kommit in på DI utan gymnasiekompetens. Men har också hört av vissa människor att det är ett måste med slutbetyg från gymnasiet. Så jag blir förvirrad, har dålig koll på detta.
  10. Var kan man köpa motsolskydd i Malmö? eller länk till någon hemsida.
×
×
  • Skapa nytt...