Gå till innehåll

Hugoienlåda

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev medlem

Utmärkelser för Hugoienlåda

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

  • Första inlägget
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Jag tyckte om det. Som theHen uttrycker det, så ser det väldigt proffsigt ut. Och timingen känns precis lagom mellan magkänsla/improvisation och millimeterprecision/exakt noggrannhet.
  2. Herregud Nicke. Jag vet inte vad jag ska säga. Det är ingen musik. Det är inte en film. Det du har gjort är en flash-film med tre frames/karaktär, som du sedan sminkat med en förbannad massa effekter. Att det tog en timme att planera det förstår jag inte. Och angående Elvis' rent absurda uttalande i och med: , så har Elvis fel. Och att min generation kan underskattas på det här sättet är rent kriminellt. Jag känner nog inte en enda femotonåring som skulle kunna se något underhållningsvärde i den här tråden (förutom Nicke_92 då, vars person i sig är underhållande). Det hela leder vidare till Nicke_92, och hans nya film "Kritiken och Jag". Den handlar om en person som absolut måste ha kommentarer på sin film. Men så fort kommentarerna inte stryker honom medhårs så är personen elak på något sätt. Gripande. Men så fort en person är positivt inställd, så spinner han som en katt. Och gnider sig mot personens ben. Och hårar. Det mesta pekar på att Nicke_92 är stolt över filmen. Att han är glad för de gubbarna han ritade. Och den där effekten som var så häftig att den återkom var sjuttonde sekund. Den var ju häftig. Jag börjar bli trött nu, men sammanfattar det såhär: Kontentan är väl att det hela är ett steg. Eller förhoppningsvis två steg. Ett steg i hur man gör film. Ett steg i hur man tar kritik.
  3. Nu är det såhär, att tävlingen inte är avgjord ännu, oavsett vad min vän till trådskapare vill säga er. Att hans film kommer få pris är det däremot ingen tvekan om.
  4. Aladdin! Världens bästa film med en öken?
×
×
  • Skapa nytt...