Jump to content

aviator

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. Får man sjunga en bit från en känd låt (utan musik) till en film för offentlig verksamhet som ska ligga på Facebook?
 2. Det låter ju perfekt! Har du provat tjänsten?
 3. Jag undrar om det finns någon som har erfarenhet av att sälja Dvd/Bluray utomlands? Jag har gjort en film som jag säljer on demand med Vimeo men kommer också att sälja Dvd/Bluray som jag kommer jag trycka upp själv. Finns det bättre lösningar än att sälja själv, till exempel om det finns firmor som trycker upp och säljer fysiska skivor även om det är egenproducerade filmer? Det verkar ju vara en djungel att regler som gäller att sälja utomlands med tullavgifter m.m.
 4. Jag valde Vimeo On Demand till slut, det verkar fungera riktigt bra.
 5. Jag har gjort en film som jag ska försöka sälja som digital download/streaming på någon av dom tjänster som finns på internet. Den tjänst som verkar mest intressant nu är Vimeo HD och jag undrar om någon har erfarenhet av att sälja sin film där eller om det finns andra tjänster ni kan rekommendera?
 6. Jag har ett Premiereprojekt där jag lagt in åtta personer som blir intervjuade. Varje person har två sequences där jag synkat ljud och bild (har två kameravinklar på varje person). Helt plötsligt så spelas en sequence (från en av dom två kameravinklarna) upp fortare och osynkat och det händer är bara klipp från en av dom åtta som är med.Är det någon som stött på detta problem?
 7. Håller på med ett filmprojekt som ska säljas på dvd/bluray/digital download och undrar om någon vill dela sina erfarenheter angående vilka firmor som har bra pris/kvalitet? Vilka sajter som erbjuder digital download som också är pålitliga?
 8. Finns det någon standard eller riktlinjer för hur man jobbar med undertexter?
 9. Hej! Ska troligtvis köpa ny Mac till jobbet, använder till stor del för videoredigering. Jag undrar om det är värt att byta från: Macbook Pro 15 tum Retina Early 2013 2,7 ghz i7 16 gb 1600 mhz DDR3 Nvida Geoforce GT 650 TILL: MacBook Pro 15 tum Retina 2015 2,8 GHz Quad-Core Intel Core i7, Turbo Boost upp till 4,0 GHz 16 GB 1600 MHz DDR3L SDRAM 1 TB PCIe-baserad flashlagring Intel Iris Pro Graphics + AMD Radeon R9 M370X med 2 GB GDDR5-minne ELLER... om det är värt att vänta till nästa år om det är något stort på gång i Macvärlden? Kommer den nya modellen fungera bra
 10. Jag håller på att göra en dokumentärfilm och undrar om någon kan hjälpa mig med tips om hur jag kan få juridisk rådgivning angående musik, bildmaterial med mera?
 11. Kan man filma ett LP eller CD omslag i en klippbild till en dokumentär utan att ha tillstånd av gruppen/skivbolaget?
 12. Jag ska göra en film om personalen på ett företag som ska visas på ett evenemang i samband med middag. Filmen kommer bara att visas en gång och inget mer. Är det så att jag måste ha rättigheterna till musiken i detta fallet?
 13. tack för alla svar! Jag undrar om någon kunnig datorbyggare skulle kunna skriva ner vad ni skulle köpa om ni köpte idag. Specifiera låda, vilket grafikkort, vilken cpu med mera.
 14. Tack för svar! Jag var lite otydlig. Jag har CS4 och tänker lägga 15 000-20 000:- på datorn.
 15. Hej! Någon som har förslag på en pc dator för videoredigering och Adobe CS 4 paketet? Hade tänkt mig prisklassen 15 000-20 000:- //Björn
×
×
 • Create New...